ON-PREMISE SOC

SOC building

Ajánlatkérés


Az informatikai rendszerek egyre nagyobb térnyerése és fejlődése során egyre több biztonsági kérdés, probléma merül fel, amik ellen a hagyományos védekezési metódusok és eszközök – antivírus, tűzfal – önmagukban már nem elegendők. Napjaink célzott és szofisztikált kiber támadásai és a lehetséges belsős visszaélések elhárítása komplex rendszert és folyamatokat követel meg.


Mi a SOC vagy CSOC?

A SOC, CSOC (Cyber Security Operations Center) az egyetlen kézenfekvő megoldás a problémára. A SOC egy szervezeten belüli dedikált informatikai biztonsági egység, amelynek egyetlen feladata, hogy megelőzze és elhárítsa a kiberbiztonsági incidenseket és folyamatosan naprakészen tartsa az IT biztonsági alrendszereket és a hozzájuk tartozó átfogó ismereteket.

A SOC alapja a vállalati infrastruktúra holisztikus átlátása, aminek egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköze egy megfelelő SIEM (Security and Information Event Management) rendszer.

Vállalatunk gyártótól független integrálja a megoldást, kiegészítve kliens és szerver oldali illetve hálózati detektációs eszközökkel. Javaslatot teszünk a megfelelő taktikai és operatív műveletekre és stratégiára, valamint támogatjuk az IRP (Incident Response Plan – incidens kezelési terv) kidolgozását.

 

FEDEZZE FEL

ON-PREMISE SOC | SOC BUILDING SZOLGÁLTATÁSAINKAT

 

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak a szervezeteknek, nagyvállalatoknak, akik saját incidenskezelő csapattal rendelkeznek, vagy terveznek ilyet felállítani és ezt házon belül akarják tudni.

Cégünk a SOC tervezésében, kivitelezésében és tesztelésében is teljes körűen az ügyfelek rendelkezésére áll.

A Black Cell Kft. számos állami, multinacionális és interkontinentális rendezvény SOC-ának megvalósításában és üzemeltetésében vett már részt, illetve kimagasló tapasztalatot szereztünk a vállalatunk által működtetett menedzselt SOC-ból, amit Magyarországon és az Európai Unió tagországaiban szolgáltatunk.


Kérjen ingyenes konzultációt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


Kapcsolódó szolgáltatásaink

Blue Teaming | Detektációs képességfejlesztés | TTX | WAR GAME | Managed SOC | CSIRT development | Cyber Range


To Top