Recorded Future

RECORDED FUTURE

A gépi tanulást ötvözi az elérhető legnagyobb fenyegetési adathalmazzal a valós időben történő releváns segítségnyújtás érdekében

AZ ELSŐSZÁMÚ THREAT INTELLIGENCE SZOLGÁLTATÓ

A világ legnagyobb öt cége közül négynek mi szolgáltatunk, és több mint harmincezer informatikai biztonsági szakértő használja a Recorded Future-t minden nap.

Automatikus adatgyűjtés
Azonnali hozzáférés a nyitott, deep, és dark webről származó adatpontok milliárdjaihoz a tökéletesebb kontextusért – minden nyelven elemezve.

 

Azonnali kontextus
Kövesse nyomon a kiberfenyegetések változásait a dashboardokon, és értékelje ki hatásosan a valós idejű biztonsági problémákat.

 

Gyorsabb elemzés
Töltsön kevesebb időt az adatok összegyűjtésével és növelje meg analitikus kapacitásukat, jusson egy gombnyomással feladat-kritikus információkhoz.

Valós idejű megfigyelés
Vezessen válaszlépéseket személyre szabott riasztásokkal. Osszon meg és exportáljon élő vizualizációt népszerű prezentációs formátumokba, ezzel egyszerűbbé téve a jelentéskészítést.

 

Releváns információk
A Recorded Future az ön vállalati profiljához és szoftvereihez szabott, így nem kell többet minden elemzést a semmiből kezdeni.

 

Csapatmunka
Ne tévesszen szem elől egyetlen fenyegetést se. Dolgozzon össze csapatának többi tagjával, ossza meg velük biztonságosan az analízisek jelentéseit a rendszerünkön belül.

Tulajdonságok

A Recorded Future olyan képességekkel rendelkezik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felpörgethesse a cégének threat intelligence stratégiáját.

Betekintés
Szabja személyre a dashboardokat, hogy azok a jelentkező támadókat, eljárásokat és indikátorokat mutassák

Intel Cards
Tekintsen meg threat intelligence összefoglalókat, amelyekben olyan indikátorokat találhat, mint például az IP címeket, sebezhetőségeket és malware-eket tartalmazó jelentések

Riasztások
Készítsen saját riasztásokat így megfigyelve a közvetlen fenyegetéseket a vállalatára nézve

Keresés
Építsen és keressen lekérdezéseket, hogy gyorsan találjon tudnivalókat bármely indikátorról vagy megfigyelendő dologró

Munkakörnyezet
Mentsen le lekérdezéseket, vizualizációkat és riasztásokat egy helyre, hogy ezeket könnyen újra elérhesse, ha a jövőben szükség lesz rájuk

Jelentések
Kapjon valós idejű jelentéseket, amelyek elősegítik, hogy folyton informált legyen az iparágára leselkedő fenyegetésekkel

Top