Recorded Future

A Recorded Future a gépi tanulást ötvözi az elérhető legnagyobb fenyegetési adathalmazzal a valós időben történő releváns segítségnyújtás érdekében

Az elsőszámú threat intelligence szolgáltató

A világ legnagyobb öt cége közül négynek mi szolgáltatunk, és több mint harmincezer informatikai biztonsági szakértő használja a Recorded Future-t minden nap.


Miért pont a Recorded Future?

 1. Automatikus adatgyűjtés:
  Azonnali hozzáférés a nyitott, deep, és dark webről származó adatpontok milliárdjaihoz a tökéletesebb kontextusért – minden nyelven elemezve.
 2. Azonnali kontextus:
  Kövesse nyomon a kiberfenyegetések változásait a dashboardokon, és értékelje ki hatásosan a valós idejű biztonsági problémákat.
 3. Gyorsabb elemzés:
  Töltsön kevesebb időt az adatok összegyűjtésével és növelje meg analitikus kapacitásukat, jusson egy gombnyomással feladat-kritikus információkhoz.
 4. Valós idejű megfigyelés:
  Vezessen válaszlépéseket személyre szabott riasztásokkal. Osszon meg és exportáljon élő vizualizációt népszerű prezentációs formátumokba, ezzel egyszerűbbé téve a jelentéskészítést.
 5. Releváns információk:
  A Recorded Future az ön vállalati profiljához és szoftvereihez szabott, így nem kell többet minden elemzést a semmiből kezdeni.
 6. Csapatmunka:
  Ne tévesszen szem elől egyetlen fenyegetést se. Dolgozzon össze csapatának többi tagjával, ossza meg velük biztonságosan az analízisek jelentéseit a rendszerünkön belül.

Hatékonyság a szabadalmaztatott Machine Learning révén

A szabadalmaztatott technológiánk lehetővé teszi, hogy a biztonsági csapat tízszer gyorsabban dolgozhasson


Tulajdonságok

A Recorded Future olyan képességekkel rendelkezik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felpörgethesse a cégének threat intelligence stratégiáját.

 1. Betekintés
  Szabja személyre a dashboardokat, hogy azok a jelentkező támadókat, eljárásokat és indikátorokat mutassák
 2. Intel Cards
  Tekintsen meg threat intelligence összefoglalókat, amelyekben olyan indikátorokat találhat, mint például az IP címeket, sebezhetőségeket és malware-eket tartalmazó jelentések
 3. Riasztások
  Készítsen saját riasztásokat így megfigyelve a közvetlen fenyegetéseket a vállalatára nézve
 4. Keresés
  Építsen és keressen lekérdezéseket, hogy gyorsan találjon tudnivalókat bármely indikátorról vagy megfigyelendő dologról
 5. Munkakörnyezet
  Mentsen le lekérdezéseket, vizualizációkat és riasztásokat egy helyre, hogy ezeket könnyen újra elérhesse, ha a jövőben szükség lesz rájuk
 6. Jelentések
  Kapjon valós idejű jelentéseket, amelyek elősegítik, hogy folyton informált legyen az iparágára leselkedő fenyegetésekkel

Támogatjuk a népszerű biztonsági megoldásokat

A Recorded Future robusztus API-ja lehetővé teszi, hogy könnyedén integrálódjon vállalkozásának már meglévő biztonsági rendszeribe, így maximalizálva a befektetéseinek értékét.


To Top