RECORDED FUTURE

 

A gépi tanulást ötvözi az elérhető legnagyobb fenyegetési adathalmazzal a valós időben történő releváns segítségnyújtás érdekében

 

AZ ELSŐSZÁMÚ THREAT INTELLIGENCE SZOLGÁLTATÓ

A világ legnagyobb öt cége közül négynek mi szolgáltatunk, és több mint harmincezer informatikai biztonsági szakértő használja a Recorded Future-t minden nap.

Recorded future

Automatikus adatgyűjtés

Azonnali hozzáférés a nyitott, deep, és dark webről származó adatpontok milliárdjaihoz a tökéletesebb kontextusért – minden nyelven elemezve.

Azonnali kontextus

Kövesse nyomon a kiberfenyegetések változásait a dashboardokon, és értékelje ki hatásosan a valós idejű biztonsági problémákat.

Gyorsabb elemzés

Töltsön kevesebb időt az adatok összegyűjtésével és növelje meg analitikus kapacitásukat, jusson egy gombnyomással feladat-kritikus információkhoz.

Recorded future

Valós idejű megfigyelés

Vezessen válaszlépéseket személyre szabott riasztásokkal. Osszon meg és exportáljon élő vizualizációt népszerű prezentációs formátumokba, ezzel egyszerűbbé téve a jelentéskészítést.

Releváns információk

A Recorded Future az ön vállalati profiljához és szoftvereihez szabott, így nem kell többet minden elemzést a semmiből kezdeni.

Csapatmunka

Ne tévesszen szem elől egyetlen fenyegetést se. Dolgozzon össze csapatának többi tagjával, ossza meg velük biztonságosan az analízisek jelentéseit a rendszerünkön belül.

Recorded future

Tulajdonságok

A Recorded Future olyan képességekkel rendelkezik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felpörgethesse a cégének threat intelligence stratégiáját.

Betekintés

Szabja személyre a dashboardokat, hogy azok a jelentkező támadókat, eljárásokat és indikátorokat mutassák

Intel Cards

Tekintsen meg threat intelligence összefoglalókat, amelyekben olyan indikátorokat találhat, mint például az IP címeket, sebezhetőségeket és malware-eket tartalmazó jelentések

Riasztások

Készítsen saját riasztásokat így megfigyelve a közvetlen fenyegetéseket a vállalatára nézve

Keresés

Építsen és keressen lekérdezéseket, hogy gyorsan találjon tudnivalókat bármely indikátorról vagy megfigyelendő dologró

Munkakörnyezet

Mentsen le lekérdezéseket, vizualizációkat és riasztásokat egy helyre, hogy ezeket könnyen újra elérhesse, ha a jövőben szükség lesz rájuk

Jelentések

Kapjon valós idejű jelentéseket, amelyek elősegítik, hogy folyton informált legyen az iparágára leselkedő fenyegetésekkel

Pin It on Pinterest