RSA NETWITNESS SUITE

Több mint SIEM

Ajánlatkérés

MIÉRT HATÉKONY AZ RSA?

Az RSA Netwitness Logs and Packets funkciója lehetőséget biztosít a teljes átláthatóságra, ezáltal felgyorsítva a fenyegetettségekre való reakcióidőt. Nemcsak logol, hanem blokkol is!

Funkciók

EGYETLEN, EGYSÉGESÍTETT PLATFORM

Az egyetlen olyan SIEM megoldás, ami kombinálja a fenyegetettség felderítés elemzését a log és esemény monitorozással, azok kivizsgálásával és threat intelligence képességekkel.

Még több információ

INTEGRÁLT ELEMZÉSI KÖRNYEZET

A többféle forrásból származó adatok (pl. log, packet, endpoint, threat intelligence) kombinálása és korrelálása felgyorsítja az új és ismeretlen fenyegettségek felderítését, az eseményekre való reakcióidőt és lehetővé teszi az incidensekre adott válaszok priorizálását.

AUTOMATIZÁLT VISELKEDÉS ANALITIKA

A valós idejű elemző motor tanulási technikákat alkalmazva figyeli meg a forgalmat és az alap működésből kiindulva fedezi fel az esetleges támadásokat elősegítő anomáliákat.

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

FEDEZZE FEL

AZ RSA TERMÉKÉT

END-TO-END BIZTONSÁG

Az egyetlen platform, amely a biztonsági programokat végponttól végpontig menedzseli. Beépített incidens priorizálási képességei és széleskörű jelentéskészítési lehetőségei biztosítják az azonnali visszajelzést egy adott problémára, vagy akár az egész környezetre vonatkozóan.

RUGALMAS, SKÁLÁZHATÓ ARCHITEKTÚRA

Maximális rugalmasságot biztosít a bevezetés során: skálázható és fokozatosan, a vállalat igényeinek, biztonsági prioritásainak megfelelően vezethető be.

 

GYORS VIZSGÁLAT

Kifejezetten biztonsági vizsgálatokra tervezett interface-t használ, olyan munkafelületet biztosítva, amely elősegíti a riasztások és incidensek priorizálását.

 

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

 

 


 


To Top