SOPHOS SAFEGUARD ENTERPRISE

Teljeskörű, automatizált adattitkosítási megoldás bárhol

Ajánlatkérés


VÉDJEN MEG MINDEN ADATOT BÁRHONNAN, AUTOMATIKUSAN

A felhasználók mobilak, így olyan titkosítási megoldás szükséges, ami kielégíti az ezzel összefüggő igényeket. A Sophos SafeGuard minden tartalmat már elkészülésükkor titkosít, így biztosítva tökéletes biztonságot megszakítások nélkül. A Synchronized Encryption mielőtt hozzáférést biztosítana a titkosított adatokhoz, az alkalmazásokat, a biztonsági integritást és a felhasználókat elbírálja, így proaktívan védi az adatokat.

Funkciók Licencelés

 

TELJES LEMEZTITKOSÍTÁS

A termék egy központilag menedzselt, teljes lemezre kiterjedő titkosítást nyújt, amely a Windows BitLockert és a Mac FileVaultot használja, kihasználva ezzel az operációs rendszerekbe épített technológiák előnyeit. Kezelje a helyreállítási funkciókat és a kulcsokat problémamentesen a SafeGuard Management Centerből. Munkafolyamatának további egyszerűsítéséért most már a feljebb említett titkosítási módokat akár a Sophos Centralból is szabályozhatja.

FÁJL TITKOSÍTÁS

A titkosítást alkalmazhatja külön fájlokra is, de a legfontosabb, hogy ha a fájlt egy felhőbe, egy hordozható USB meghajtóra vagy akár egy megosztott mappába teszi, a titkosítás akkor sem fog elveszni róla.

Tudjon meg többet

Whitepaper letöltése

AUTOMATIKUS ÉS LÁTHATATLAN

Az információ titkosítása, annak visszafejtése és a fájlhoz való hozzáférés automatikus és a háttérben megy végbe, így a felhasználó nem érzékel a folyamatból semmit, ennek következtében adatainak biztonságban tudása nem jelent akadályt a mindennapi munkában.

MUNKA MEGSZOKOTT MÓDON

Nyisson, szerkesszen, vagy osszon meg belső hálózaton titkosított fájlokat úgy, ahogy bármilyen másik fájllal tenné.

KÜLSŐ MEGOSZTÁS

Hozzon létre jelszót egy kattintással azon fájlokhoz, amelyeket külső megosztásra szán.

 


 

ESZKÖZÖK ÉS PLATFORMOK KÖZÖTTI MEGOSZTÁS

Titkosítson egy fájlt Mac-en, és nyissa meg Windows-on. Semmi bonyolult. Minden eszközt támogatunk.

Még több információ


 

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKÉT

 

 

ELŐZZE MEG AZ ADATVESZTÉST

Védje adatait a lopásokkal, malware-ekkel és a véletlen történő adatvesztésekkel szemben a SafeGuarddal, amely automatikusan titkosítja minden adatát, amely akkor is titkosított marad, ha feltöltik egy felhőalapú fájlmegosztó rendszerbe.

VALÓS IDEJŰ VÉDELEM

A SafeGuard szinkronizált titkosítást biztosít a Sophos Endpoint Protection és a Sophos Mobile Controlhoz való csatlakozással. A SafeGuard helyi kliensei figyelik a végpontok Security Heartbeat-jét, így érve el egy automatizált, proaktív védelmet.

 

BIZTONSÁGOS TARTALOM

Ajánlatkérés

MENEDZSELJE A TELJES LEMEZTITKOSÍTÁST A SOPHOS CENTRAL SEGÍTSÉGÉVEL

A Windows BitLockert és macOS FileVaultot a legkönnyebben a Sophos Central Device Encryptionön keresztül lehet kezelni. Három kattintásos policy beállítást, compliance és jelentési funkciókat, felhasználóinak pedig automatikus kulcsvisszaszerzést biztosít, mindezt anélkül, hogy kulcs menedzsment szervereket kéne telepíteni. A telepítés és beállítás pár perc alatt elvégezhető köszönhetően a Sophos Central intuitív, webalapú menedzsment felületének.

Tudjon meg többet Tesztelje ingyenesen

COMPLIANCE, JELENTÉS ÉS MENEDZSMENT

A leegyszerűsített központi vezérlő segíti Önt abban, hogy megfeleljen az adatvédelmi kikötéseknek, és megelőzze az adatszivárgásokat.

  • Részletes auditok és jelentések azonnal
  • Feladatalapú menedzsment a felhatalmazási szintek szeparálásához
  • Kétszintű meghatalmazás a kritikus feladatokhoz
  • Cseréljen, tároljon és szerezzen vissza kulcsokat biztonságosan eszközökön
  • Állítson fel policy-kat csoportoknak és eszközöknek egy központosított konzolon

Próbálja ki ingyenesen, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

AjánlatkérésTo Top