SIEM RENDSZEREK

Nagyvállalati hálózatok hatékony menedzselése

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

AZ RSA TERMÉKÉT

 

RSA NETWITNESS SUITE | Több mint egy hagyományos SIEM

Az RSA Netwitness Logs and Packets funkciója lehetőséget biztosít a teljes átláthatóságra, ezáltal felgyorsítva a fenyegetettségekre való reakcióidőt. Nemcsak logol, hanem blokkol is!

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje ajánlatunkat, és az ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ IBM TERMÉKÉT

 

IBM QRADAR | Biztonsági technológia az eszközök és adatok fenyegetettségektől való védelmére

Az IBM Security QRadar SIEM a hálózaton elosztott több ezernyi eszközvégpontból és alkalmazásból származó naplóforrások eseményadatait összesíti. A nyers adatokon azonnali normalizálási és összesítési műveleteket végez, ezáltal képes megkülönböztetni a valódi fenyegetéseket a téves riasztásoktól. Lehetőség van összekötni az IBM Security X-Force Threat Intelligence szoftverrel, amely listát szolgáltat a potenciális fenyegetést hordozó IP-címekről, pl. a rosszindulatú szoftvereket terjesztő gazdagépekről, spamforrásokról stb. Az IBM Security QRadar SIEM ugyancsak képes a rendszer sebezhetőségeinek és az esemény- és hálózati adatoknak az összevetésére, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági incidensek rangsorolásában.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot vállalatára szabva!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ ALIEN VAULT TERMÉKÉT

 

ALIEN VAULT USM | Teljes IT biztonsági felügyelet és log menedzsment egy konzolban

Unified Security Management™ (USM) egy olyan közép- és nagyvállalatok számára tervezett “all-in-one” IT biztonsági platform, ami  hatékonyan felveszi a kesztyűt napjaink szofisztikált fenyegetéseivel szemben.

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott ajánlatot, vagy 30 napos próba verziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SPLUNK TERMÉKÉT

 

SPLUNK ENTERPRISE | Változtassa gépeinek adatait válaszokká

A Splunk Enterprise leegyszerűsíti a technológiai infrastruktúra, a biztonsági rendszerek és az vállalati alkalmazások által létrehozott big data kiaknázatlan értékének összegyűjtését, elemzését és a napi működésbe való beépítését – ezáltal lendületet adva az operatív teljesítménynek és az üzleti eredményeknek.

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS


 

Kérjen egyedi ajánlatot, vagy ingyenes próba verziót!

TOVÁBB

 

FEDEZZE FEL

AZ NNT TERMÉKÉT

 

NNT LOG TRACKER ENTERPRISE | Átfogó és egyszerűen használható SIEM rendszer

A SIEM kulcsfontosságú fegyver a számítógépes támadások elleni küzdelemben. A rendszer információkat gyűjt a hálózati eszközökről, Unix és Windows alapú szerverekről, adatbázisokból és alkalmazásokból, amelyeket kielemezve szokatlan vagy gyanús tevékenységre utaló nyomokat keres. Segítségével a támadások módja és forrása rögtön azonosíthatóvá válik, így lehetővé téve a megelőző intézkedések folyamatos fejlesztését.

Áttekintés Funkciók

ELŐNYÖK

Az NNT Log Tracker Enterprise, minden eseménynaplót automatikusan elemez és korrelál, biztosítva ezzel a megfelelést bármilyen biztonsági vagy kormányzati szabályzatnak.

SZEMÉLYRESZABHATÓ SZABÁLYOK

A Log Tracker Enterprise™ lehetővé teszi, hogy csak az igazán lényeges eseményekre összpontosítson. Az előre definiált szabályok alapján létrehozhatja saját kulcsszó és logika alapú szabályait, amelyek segítségével kiemelheti a biztonsági szempontból fontos eseményeket.

 

AJÁNLATKÉRÉS


 

Kérjen egyedi ajánlatot, vagy ingyenes próba verziót!

TOVÁBB

 


To Top