SIEM RENDSZEREK

Nagyvállalati hálózatok hatékony menedzselése

Ajánlatkérés

 

 

RSA Netwitness Suite

Több mint egy hagyományos SIEM.

 

 

Az RSA Netwitness Logs and Packets biztosítja a teljes IT biztonsági átláthatóságot, ezáltal csökkenti a fenyegetettségekre való reagáláshoz szükséges időt. Nemcsak logol, hanem aktívan be is avatkozik!

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje ajánlatunkat, és az ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

 

IBM Security Qradar SIEM

Eszközöknek és adatoknak a fokozott fenyegetésektől való védelmét szolgáló biztonsági technológia.

 

 

Áttekintés Funkciók

 

Az IBM Security QRadar SIEM a hálózaton elosztott több ezernyi eszközvégpontból és alkalmazásból származó naplóforrások eseményadatait összesíti. A nyers adatokon azonnali normalizálási és összesítési műveleteket végez, ezáltal képes megkülönböztetni a valódi fenyegetéseket a téves riasztásoktól. Lehetőség van összekötni az IBM Security X-Force Threat Intelligence szoftverrel, amely listát szolgáltat a potenciális fenyegetést hordozó IP-címekről, pl. a rosszindulatú szoftvereket terjesztő gazdagépekről, spamforrásokról stb. Az IBM Security QRadar SIEM ugyancsak képes a rendszer sebezhetőségeinek és az esemény- és hálózati adatoknak az összevetésére, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági incidensek rangsorolásában.

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot vállalatára szabva!

TOVÁBB


To Top

 

Alien Vault USM

Unified Security Management: Teljes IT biztonsági felügyelet és log management egy konzolban.

 

 

Áttekintés Funkciók

 

A Unified Security Management™ (USM) egy olyan SMB-k számára tervezett “all-in-one” IT biztonsági platform, ami  hatékonyan felveszi a kesztyűt napjaink szofisztikált fenyegetéseivel szemben. A rendszer célja, hogy egy egyszerűen kezelhető egységesített fenyegetés azonosító és compliance menedzselési megoldást nyújtson. Minden szükséges biztonsági funkció bele van építve egyetlen platformba, ami egyetlen perc alatt képes a fenyegetések felderítésére az AlienVault Labs és az Open Threat Exchange™ -ből, amik a világ egyik legnagyobb “crowd-sourced”, együttműködésekből származó Threat Intelligence adatbázisa. Eredményként egy olyan robosztus megoldást biztosít, amely teljes biztonsági rálátást kínál a rendszerre.

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott ajánlatot, vagy a 30 napos próba verziót!

TOVÁBB


To Top

 

Splunk Enterprise

Lássa az erdőtől a fákat!

 

 

Funkciók

 

A Splunk Enterprise egyszerűbbé teszi az IT infrastruktúra, a biztonsági rendszerek és a vállalati alkalmazások által generált óriási adatmennyiség kiaknázatlan értékeinek összegyűjtését, elemzését és hatékony keresését.

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS


 

Kérjen egyedi ajánlatot, vagy ingyenes próba verziót!

TOVÁBB


To Top