SIEM RENDSZEREK

Nagyvállalati hálózatok hatékony menedzselése

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

AZ RSA TERMÉKÉT

 

RSA NETWITNESS SUITE | Több mint egy hagyományos SIEM

Az RSA Netwitness Logs and Packets biztosítja a teljes IT biztonsági átláthatóságot, ezáltal csökkenti a fenyegetettségekre való reagáláshoz szükséges időt. Nemcsak logol, hanem aktívan be is avatkozik.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje ajánlatunkat, és az ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ IBM TERMÉKÉT

 

IBM QRADAR | Biztonsági technológia az eszközök és adatok fenyegetettségektől való védelmére

Az IBM Security QRadar SIEM a hálózaton elosztott több ezernyi eszközvégpontból és alkalmazásból származó naplóforrások eseményadatait összesíti. A nyers adatokon azonnali normalizálási és összesítési műveleteket végez, ezáltal képes megkülönböztetni a valódi fenyegetéseket a téves riasztásoktól. Lehetőség van összekötni az IBM Security X-Force Threat Intelligence szoftverrel, amely listát szolgáltat a potenciális fenyegetést hordozó IP-címekről, pl. a rosszindulatú szoftvereket terjesztő gazdagépekről, spamforrásokról stb. Az IBM Security QRadar SIEM ugyancsak képes a rendszer sebezhetőségeinek és az esemény- és hálózati adatoknak az összevetésére, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági incidensek rangsorolásában.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot vállalatára szabva!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ ALIEN VAULT TERMÉKÉT

 

ALIEN VAULT USM | Teljes IT biztonsági felügyelet és log menedzsment egy konzolban

A Unified Security Management™ (USM) egy olyan SMB-k számára tervezett “all-in-one” IT biztonsági platform, ami  hatékonyan felveszi a kesztyűt napjaink szofisztikált fenyegetéseivel szemben. A rendszer célja, hogy egy egyszerűen kezelhető egységesített fenyegetés azonosító és compliance menedzselési megoldást nyújtson. Minden szükséges biztonsági funkció bele van építve egyetlen platformba, ami egyetlen perc alatt képes a fenyegetések felderítésére az AlienVault Labs és az Open Threat Exchange™ -ből, amik a világ egyik legnagyobb “crowd-sourced”, együttműködésekből származó Threat Intelligence adatbázisa. Eredményként egy olyan robosztus megoldást biztosít, amely teljes biztonsági rálátást kínál a rendszerre.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott ajánlatot, vagy 30 napos próba verziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SPLUNK TERMÉKÉT

 

SPLUNK ENTERPRISE | Hatékony SIEM megoldás

A Splunk Enterprise egyszerűbbé teszi az IT infrastruktúra, a biztonsági rendszerek és a vállalati alkalmazások által generált óriási adatmennyiség kiaknázatlan értékeinek összegyűjtését, elemzését és hatékony keresését.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS


 

Kérjen egyedi ajánlatot, vagy ingyenes próba verziót!

TOVÁBB

 

 

FEDEZZE FEL

AZ NNT TERMÉKÉT

 

NNT LOG TRACKER ENTERPRISE | Átfogó és egyszerűen használható SIEM rendszer

A SIEM kulcsfontosságú fegyver a számítógépes támadások elleni küzdelemben. A rendszer információkat gyűjt a hálózati eszközökről, Unix és Windows alapú szerverekről, adatbázisokból és alkalmazásokból, amelyeket kielemezve szokatlan vagy gyanús tevékenységre utaló nyomokat keres. Segítségével a támadások módja és forrása rögtön azonosíthatóvá válik, így lehetővé téve a megelőző intézkedések folyamatos fejlesztését.

 

Áttekintés Funkciók

 

ELŐNYÖK

Az NNT Log Tracker Enterprise, minden eseménynaplót automatikusan elemez és korrelál, biztosítva ezzel a megfelelést bármilyen biztonsági vagy kormányzati szabályzatnak.

SZEMÉLYRESZABHATÓ SZABÁLYOK

A Log Tracker Enterprise™ lehetővé teszi, hogy csak az igazán lényeges eseményekre összpontosítson. Az előre definiált szabályok alapján létrehozhatja saját kulcsszó és logika alapú szabályait, amelyek segítségével kiemelheti a biztonsági szempontból fontos eseményeket.

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS


 

Kérjen egyedi ajánlatot, vagy ingyenes próba verziót!

TOVÁBB

 


To Top