TESZTELJE HÁLÓZATBIZTONSÁGI MEGOLDÁSAIT INGYENESEN

Security Lifecycle Review

Regisztráció

 

VAJON MENNYIRE HATÉKONYAK AZ ÖN VÁLLALATÁNÁL HASZNÁLT HÁLÓZATBIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK?

Napjaink hálózatainak komplexitása soha nem tapasztalt mértékben növekszik. Az alkalmazottak szinte bármilyen alkalmazást használhatnak, akár munkahelyi, akár személyes eszközeikről. Sok esetben ezek az alkalmazások a munkahelyi és privát életünk során egyaránt alkalmazva vannak. Ezek a jelenségek újabb réteg komplexitást jelentenek nemcsak a szervezet működése során, de kiberbiztonsági kitettségének területén is. Milyen hatással lehet mindez a szervezet határaira a kibertérben? Vajon a hagyományos határvédelmi eszközeink még mindig hatékonyan töltik be szerepüket?

A hálózati tűzfalak 3 alapvető funkciója a mai napig változatlan

 1. A hálózatbiztonsági infrastruktúra központjaként működik
 2. Belépési pontot biztosít a hálózati forgalomnak, ami engedheti, de tilthatja is a forgalmat, különböző policyk alapján
 3. Kiiktatja a kockázatokat a pozitív kontroll modell használatával, ami csak azt enged be, amit mi akarunk, minden más tiltott

 

Ismerje meg az újgenerációs tűzfalak előnyeit!

Az alkalmazások azonban sokkal gyorsabb ütemben fejlődtek, mint a tűzfalak. A különböző webalkalmazások, szolgáltatásként megvásárolt szoftverek, titkosítási protokollok és egyéb alkalmazások használata azonban gyökeresen megváltoztatták a hálózati forgalom mennyiségét és minőségét, ezzel pedig erodálta a kizárólag a hagyományos tűzfal funkciókra épülő védelmi megoldások hatékonyságát. Nemcsak a használt alkalmazások átláthatatlansága, és az általuk sokszor indokolatlan mértékben fogyasztott/leterhelt sávszélesség okoz gondot az üzleti és üzemeltetési divízióknak egyaránt, hanem az általuk hordozott ismert és ismeretlen fenyegetettségek is exponenciális ütemben érik el – és sok esetben haladnak át – hálózatvédelmi eszközeinken.

MIRE KELL, HOGY VÁLASZT ADJON NAPJAINKBAN EGY ÚJGENERÁCIÓS TŰZFAL?

 • Ismerje fel az alkalmazásokat porttól, protokolltól, titkosítástól kikerülési technikától függetlenül
 • Azonosítsa a felhasználókat IP címtől vagy eszköztől függetlenül
 • Képes legyen titkosított forgalom kibontására
 • Valós időben védjen ismert és nem ismert fenyegetettségek ellen, amik az alkalmazásokba vannak beágyazva
 • Biztosítson akár multi-gigabites in-line használatot

Szeretné megtudni, hogy a jelenlegi hálózatbiztonsági megoldása mire képes?

Jelentkezzen a Black Cell és a Palo Alto Networks közös Hálózatbiztonsági Életciklus Vizsgálatára!

Regisztráció

A vizsgálat célja, hogy minden eddiginél részletesebb képet kapjon arról, ami a hálózatában történik. Megmutatja, hogy hol vannak potenciális kockázatok a hálózatban, amik befolyásolhatják biztonságát, és segít megérteni, hogyan csökkenthetők ezek a kockázatok.

A vizsgálat eredményeiből generált riportból többek között megtudja:

 • A hálózati forgalom összetételét granulárisan lebontva
 • Az összes használatban lévő alkalmazást
 • Az összes kritikus és magas kockázatú alkalmazást a hálózatában
 • Az összes ismert és nem ismert hálózati fenyegetettséget
 • Az összes kihasználható sérülékenységet
 • Az összes ismert malwaret a hálózatában

 

Kérje minta riportunkat kollégánktól

Szilágyi Péter
peter.szilagyi@blackcell.hu
+36 70 386 5508

 

Regisztráljon Hálózatbiztonsági Életciklus Vizsgálatunkra!

Győzödjön meg hálózata biztonsági szintjéről személyesen.Regisztráció


Regisztráció után a megadott e-mail címre küldjük ki az eseménymeghívót, ezért kérjük az e-mail cím mezőt pontosan kitölteni.

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató