BLACK CELL SOC

Enterprise, Government, Critical Infrastructure

Ajánlatkérés

 

SECURITY OPERATIONS CENTER SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK KÖZÉP- ÉS NAGYVÁLLALATOK, KORMÁNYZATI SZEREPLŐK ÉS LÉTFONTOSSÁGÚ RENDSZEREK RÉSZÉRE


Vállalatunk SOC-as-a-Service szolgáltatáscsomagja kifejezetten az 1000 IP feletti infrastruktúrák számára lett összeállítva. Legyen szó akár létfontosságú rendszer, vagy komplex nagyvállalati, kormányzati környezet védelméről, incidenskezelő csapatunk speciális tapasztalata áll az ügyfelek rendelkezésére.

A SOC elsődleges feladata a kiberbiztonsági incidensek megelőzése, detektálása és kezelése. Ennek megfelelően már a tervezési fázisban is számos olyan preventív és reaktív kontrollt kell implementálni az ismert támadási utak kiszűrésére ami nem csak szignatúra alalapú. Ezeket a „whitespace”-eket, vakfoltokat számos technikai és logikai megoldással elimináljuk, így a detektációs képességek hatékonyabbak, gyorsabbak lesznek és a az események kivizsgálásához a szükséges kontextus is gazdagabb lesz.


CSOMAGOK

 
Basic
Standard
Advanced
SIEM rendszer use case-k
60
100+
100+egyedi fejlesztés
Sérülékenységvéizsgálat
Nincs
Negyedéves
Havi
SOAR platform
Igen
Igen
Igen
Historikus korreláció
Nincs
Van
Van
24/7 működés
Igen
Igen
Igen
CTI feed
Nyílt
Zárt+Nyílt
Zárt+Nyílt
Forensics vizsgálat
Nincs
4 db / év
korlátlan
Historikus elemzés (TAP, pcap, executables)
Nincs
Nincs
Van
Hardening
Nincs
Nincs
Van
Honeypot implementáció
Nincs
Nincs
Van
ML Viselkedéselemzés (User, Network)
Nincs
User
User+Hálózat
Felelősségbiztosítás (1M Euro)
Van
Van
Van
Hatósági kapcsolattartás
Van
Van
Van
Riasztás (SLA Max.)
60 perc
30 perc
30 perc
Magas rendelkezésre állás 
99,9%
99,9%
99,99%

Kérjen konzultációt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató