BLACK CELL SOC

Enterprise, Government, Critical Infrastructure

Ajánlatkérés

SECURITY OPERATIONS CENTER SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK KÖZÉP- ÉS NAGYVÁLLALATOK, KORMÁNYZATI SZEREPLŐK ÉS LÉTFONTOSSÁGÚ RENDSZEREK RÉSZÉRE


Vállalatunk SOC-as-a-Service szolgáltatáscsomagja kifejezetten az 1000 IP feletti infrastruktúrák számára lett összeállítva. Legyen szó akár létfontosságú rendszer, vagy komplex nagyvállalati, kormányzati környezet védelméről, incidenskezelő csapatunk speciális tapasztalata áll az ügyfelek rendelkezésére.

A SOC elsődleges feladata a kiberbiztonsági incidensek megelőzése, detektálása és kezelése. Ennek megfelelően már a tervezési fázisban is számos olyan preventív és reaktív kontrollt kell implementálni az ismert támadási utak kiszűrésére ami nem csak szignatúra alalapú. Ezeket a „whitespace”-eket, vakfoltokat számos technikai és logikai megoldással elimináljuk, így a detektációs képességek hatékonyabbak, gyorsabbak lesznek és a az események kivizsgálásához a szükséges kontextus is gazdagabb lesz.


CSOMAGOK

 
Basic
Standard
Advanced
SIEM rendszer Use Case-k
60
100+
100+egyedi fejlesztés
Sérülékenységvizsgálat
Nincs
Negyedéves
Havi
SOAR platform
Igen
Igen
Igen
Historikus korreláció
Nincs
Van
Van
24/7 működés
Igen
Igen
Igen
CTI feed
Nyílt
Zárt+Nyílt
Zárt+Nyílt
Forensics vizsgálat
Nincs
4 db / év
korlátlan
Historikus elemzés és Threat Hunting (TAP, PCAP, Executables)
Nincs
Nincs
Van
Hardening
Nincs
Nincs
Van
Honeypot implementáció
Nincs
Nincs
Van
ML Viselkedéselemzés (User, Network)
Nincs
User
User+Hálózat
Felelősségbiztosítás (1M Euro)
Van
Van
Van
Hatósági kapcsolattartás
Van
Van
Van
Riasztás (SLA Max.)
60 perc
30 perc
30 perc
Service Delivery Manager
Megosztott
Dedikált
Dedikált
Magas rendelkezésre állás
99,9%
99,9%
99,99%


Ajánlatkérés

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató