SOC TRAINING DAY

30 év alatti vagy és érdekel a kiberbiztonság varázslatos világa? Esetleg vannak már meglévő informatikai ismereteid és munka helyett hivatást keresel?

Bármelyik is legyen igaz rád, szeretettel várunk az egész napos és INGYENES Security Operations képzésünkön.

Miről fogsz hallani?

  • Trendekről, eszközökről és módszertanokról
  • Kliens és hálózati detekciós képességekről
  • Threat intelligence-ről, azaz a kibervilág hírszerzéséről
  • A SOC működéséről és feladatairól
  • Műhelytitkokról
  • És még sok minden másról

Miért csináljuk?

Egyrészt, mert szeretjük a hivatásunkat és minél több fiatal elmét szeretnénk megfertőzni ezzel az érzéssel. Másrészt, mert meg akarjuk mutatni nektek a Black Cell-t, a munkamódszereinket és ha megtetszik akár csatlakozhatsz is a csapatunkhoz.

Mikor? 2023. február 15. (szerda) 09:00-17:00
Hol? IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont, (1139 Budapest, Váci út 91.)

A kurzus ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Csatlakozz hozzánk és gázoljunk együtt a bitek és bájtok kihívásokkal teli mocsarában!

SOC TRAINING DAY

Black Cell Magyarország Kft.

A Black Cell csapatát az innovatív informatikai biztonsági technológiák szakértő munkatársai alkotják, akik elkötelezték magukat az információs értékek védelme mellett. Ennek a csapatnak küldetése, hogy elősegítse ügyfelei számára hosszú távon az informatikai biztonság megteremtését, valamint ennek fontosságának minél szélesebb körben történő megismertetését. Ügyfélközpontú gondolkodásunk alappillére továbbá, hogy ügyfeleink rendelkezésére álljunk, legyen szó tájékoztatásról, technikai segítségnyújtásról vagy tanácsadásról.

 

Célunk, hogy sokrétű, egyénre szabott, mégis integrált megoldásokat nyújtsunk kis- és közép, valamint nagyvállalatok számára a biztonsági lehetőségek kiaknázása céljából. Feladatunknak tekintjük, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a felhasználók számára, ezért folyamatosan keressük az új technológiákat. Azzal járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez, hogy kompetens és hatékony megoldásokat alkalmazunk, amelyek tapasztalatunkból, dolgozóink tudásából és az ügyfeleinkkel való együttműködésből erednek.

Pin It on Pinterest