SOPHOS ENDPOINT PROTECTION

Egyszerűen használható végpontbiztonság

Ajánlatkérés

 

TELJESKÖRŰ VÉGPONTVÉDELMI MEGOLDÁS

A Sophos Endpoint Protection adat és web biztonságot tesz lehetővé a munkaállomásokon és a mobil eszközökön egyaránt, ahol a felhasználó van licencelve, nem pedig az eszközök.

Áttekintés Licencelés

 

 

 

Next-Gen Protection

A Sophos Enpoint Protection új módon közelíti meg az eszközök védelmét. Blokkolja a rosszindulatú alkalmazásokat és fertőzéseket azáltal, hogy azonosítja és megakadályozza a szinte minden exploitban felismerhető néhány technikát és viselkedést.

A Sophos Endpoint nem mintaegyezés alapon működik, így kiváló védelmet nyújt a Zero-Day támadások ellen, anélkül, hogy befolyásolná az eszköz teljesítményét.

A fenyegetettségi szint korrelálásával a Sophos Endpoint blokkolhatja a webes és alkalmazás exploitokat, a veszélyes URL-eket, a potenciálisan nemkívánatos alkalmazásokat és a rosszindulatú kódokat anélkül, hogy Önnek hozzá kellene érnie az eszközhöz.

 

A rosszindulatú szoftverek elhárítása

A Sophos Endpoint a tűzfallal együtt dolgozva képes felderíteni és elkülöníteni a fertőzött eszközöket a hálózaton, valamint a Synchronized Security képes további információkat szolgáltatni az infrastruktúra tekintetében.

Viszlát Malware!

A rosszindulatú programok automatikus eltávolítása vagy a veszélyeztetett eszközök elkülönítése a hálózattól, a károk elkerülése érdekében.

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKÉT

 


Teljes felügyelet

A webes, az alkalmazás-, az eszköz- és az adatkezelési szabályzat kényelmesebb felügyelete a végponti agent és a kezelőkonzol integrációja révén.

  • Web Control: Kategória alapú szűrés, külső és belső hálózaton egyaránt.
  • Application Control: Név vagy kategória szerinti alkalmazástiltás.
  • Device Control: Külső adathordozók felügyelete.
  • Data Control: Data-loss prevention (DLP) előre definiált vagy akár saját szabályokkal.

 

Kifinomult egyszerűség

A kedvenc okostelefonjához hasonlóan a Sophos Endpoint Protection kifinomult funkcionalitást és egyszerű, intuitív felhasználói élményt nyújt.

  • Gyors és egyszerű telepítés a felhőből vagy telephelyen
  • Alapértelmezett házirendek a biztonság, a használhatóság és a teljesítmény kiegyensúlyozására
  • Harmadik fél végpontbiztonsági termékeinek automatikus eltávolítása
  • Egyszerű Host Intrusion Prevention és Device Control konfigurálás, valamint naprakészen tartása hála a SophosLabs folyamatos frissítéseinek

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top