Sophos Endpoint Protection

SOPHOS ENDPOINT PROTECTION

Egyszerűen használható végpontbiztonság

TELJESKÖRŰ VÉGPONTVÉDELMI MEGOLDÁS

A Sophos Endpoint Protection adat és web biztonságot tesz lehetővé a munkaállomásokon és a mobil eszközökön egyaránt, ahol a felhasználó van licencelve, nem pedig az eszközök.

IZOLÁLÁS

A biztonsági helyreállítási folyamat része a problémás fájl karanténba helyezése. Ha szükséges, teljes elkülönítésre kerül a fertőzött eszköz, amíg a veszély elhárítás alatt van.

FENYEGETÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA

Ha az Endpoint Protection bármilyen rosszindulatú fájlt talál, akkor a legegyszerűbb módon, automatikusan eltávolítja azt.

SYNCHRONIZED SECURITY

Az automatikus fenyegetés-észleléssel, kivizsgálással és reagálással a Synchronized Security újraértelmezi a fenyegetés-detektációt. Segítségével az incidens-reagálási idők drasztikusan lecsökkenthetők, így a stratégiai erőforrások pedig áthelyezhetők más munkafolyamatokhoz.

Next-Gen Protection

A Sophos Enpoint Protection új módon közelíti meg az eszközök védelmét. Blokkolja a rosszindulatú alkalmazásokat és fertőzéseket azáltal, hogy azonosítja és megakadályozza a szinte minden exploitban felismerhető néhány technikát és viselkedést.

A Sophos Endpoint nem mintaegyezés alapon működik, így kiváló védelmet nyújt a Zero-Day támadások ellen, anélkül, hogy befolyásolná az eszköz teljesítményét.

A fenyegetettségi szint korrelálásával a Sophos Endpoint blokkolhatja a webes és alkalmazás exploitokat, a veszélyes URL-eket, a potenciálisan nemkívánatos alkalmazásokat és a rosszindulatú kódokat anélkül, hogy Önnek hozzá kellene érnie az eszközhöz.

A rosszindulatú szoftverek elhárítása

A Sophos Endpoint a tűzfallal együtt dolgozva képes felderíteni és elkülöníteni a fertőzött eszközöket a hálózaton, valamint a Synchronized Security képes további információkat szolgáltatni az infrastruktúra tekintetében.

Viszlát Malware!

A rosszindulatú programok automatikus eltávolítása vagy a veszélyeztetett eszközök elkülönítése a hálózattól, a károk elkerülése érdekében.

Teljes felügyelet

A webes, az alkalmazás-, az eszköz- és az adatkezelési szabályzat kényelmesebb felügyelete a végponti agent és a kezelőkonzol integrációja révén.

  • Web Control: Kategória alapú szűrés, külső és belső hálózaton egyaránt.
  • Application Control: Név vagy kategória szerinti alkalmazástiltás.
  • Device Control: Külső adathordozók felügyelete.
  • Data Control: Data-loss prevention (DLP) előre definiált vagy akár saját szabályokkal.

Viselkedéselemzés

A gyanús viselkedések nyomon követésével lehetővé válik a hagyományos biztonsági megoldásokat kikerülő rosszindulatú programok felderítése.

Forgalomfigyelés

Minden HTTP forgalom figyelése és a gyanús csomagok kiszűrése, valamint a kifelé kommunikáló rosszindulatú alkalmazások lokalizálása.

Sophos Endpoint és Network integráció

Azonnali kommunikáció az érintett Endpoint és a Network alkalmazás között. A Network elküldi információit a gyanús tevékenységről az Endpoint felé, így beazonosíthatóvá válik a végponton futó káros folyamat.

Kifinomult egyszerűség

A kedvenc okostelefonjához hasonlóan a Sophos Endpoint Protection kifinomult funkcionalitást és egyszerű, intuitív felhasználói élményt nyújt.

  • Gyors és egyszerű telepítés a felhőből vagy telephelyen
  • Alapértelmezett házirendek a biztonság, a használhatóság és a teljesítmény kiegyensúlyozására
  • Harmadik fél végpontbiztonsági termékeinek automatikus eltávolítása
  • Egyszerű Host Intrusion Prevention és Device Control konfigurálás, valamint naprakészen tartása hála a SophosLabs folyamatos frissítéseinek
Top