SOPHOS EndUser Protection

Teljeskörű végpontvédelmi megoldás, adat és web biztonság a munkaállomásokon, mobil eszközökön, ahol a felhasználó van licencelve, nem pedig az eszközök

Ajánlatkérés

Áttekintés Komponensek Licencelés

Végpont biztonság

Ön a vásárlással egy gyors és független tesztelők által bizonyított nagyvállalati biztonsági megoldást tudhat a magáénak, amely védelmet biztosít a laptopok, asztali PC-k és szerverek számára.

GYORS ÉS HATÉKONY VÁLLALATI ANTIVÍRUS
Teljes körű védelmet nyújt a modern fenyegetettségek ellen minden platformon: Windows, OS X, Linux, UNIX, és a virtualizációs megoldások terén.
Részletek | Video megtekintése

ESZKÖZFELÜGYELET
Csökkentse az adatszivárgás és a malware fertőzés kockázatát a beépített felügyeleti lehetőségnek köszönhetően, amelynek segítségével kontrollálhatja a hordozható adattárolók, optikai meghajtókat, és a vezeték nélküli hálózati eszközöket.
Részletek | Video megtekintése

AKTÍV ALKALMAZÁS FELÜGYELET
Kontrollálja azokat az alkalmazásokat, amelyek biztonsági, legalitási, produktivitási és sávszélesség problémákat okozhatnak. Egyedi aktív védelmi megoldásunk több száz alkalmazás azonosítására és tiltására/engedélyezésére ad lehetőséget.
Részletek | Video megtekintése

PATCH-EK ÉRTÉKELÉSE
A Windows-os végpont agent a kritikussági szintnek megfelelően priorizálja a legnépszerűbb gyártók hiányzó biztonsági frissítésit, mint a Microsoft, Adobe, Apple, Java, stb.
Részletek | Video megtekintése

Mobil eszközök felügyelete (MDM)

Megoldásunk segítségével leegyszerűsödik a BYOD kezelése, azaz egy könnyen bevezethető mobil eszköz felügyeleti rendszert tudhat magáénak, amely által védheti és kezelheti az Android, iPhone, iPad, Blackberry és Windoes Phone eszközöket.

TELJES OKOSTELEFON ÉS TÁBLAGÉP KONTROLL
Könnyen és gyorsan végrehajtható szabályok a vállalati adat és e-mail kezelésre, távoli törlésre, zárolásra és lokalizálásra, valamint az alkalmazások kezelésére.
Részletek

KÉNYELMES VÁLLALATI APP STORE
Az Sophos saját alkalmazás boltjának segítségével
könnyen publikálhat, telepíthet és tilthat alkalmazásokat a felhasználóinak mobil eszközein.
Részletek

ALACSON ERŐFORRÁSIGÉNYŰ MOBIL ANTIVÍRUS
Óvja a felhasználók és a vállalat adatait az ártalmas Android-os alkalmazásokkal szemben. A funkció ellenőrzi és blokkolja őket mielőtt problémát okoznának.
Részletek


Ajánlatkérés

Web védelem

A legtöbb fenyegetettség napjainkban a webről érkezik, ezért ennek a kezelése fontos részét képezi az IT biztonságnak, amit integráltan kínálunk Önnek. Kategóriájában a legjobb és a leghatékonyabb az azonosítás és védelem tekintetében, akárhol is legyen a felhasználó.

BEÉPÍTETT WEB VÉDELEM, BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS
Integrált, továbbfejlesztett webes fenyegetettség-azonosító a végpont agent-ben, mely a hálózati rétegben szkenneli a gyanús web kódot, mielőtt továbbítaná a böngésző részére.
Részletek |  Video megtekintése

SZABÁLYZATNAK NEM MEGFELELŐ OLDALAK TILTÁSA, WEB SZŰRÉS
Állítson be szörfölési szabályzatot 14 kategóriának megfelelően a konzolból. A szabályok a végponton kerülnek végrehajtásra, akárhol legyen a felhasználó.
Részletek | Video megtekintése

Adatvédelem (DLP)

Egy vállalat esetén a kritikus adatok védelme érdekében mindent meg kell tenni. A teljes lemeztitkosítással kombinált adatvédelmi megoldásunk segítségével biztosíthatja a megfelelő biztonsági szintet. A granuláris eszközfelügyelet, alkalmazás felügyelettel kiegészítve átfogó és könnyen végrehajtható stratégiát alkalmazhat az antivírus program költségében.

TITKOSÍTÁS
Könnyen, gyorsan és hatékonyan tudja titkosítani értékes adatait titkosításunk segítségével. A teljes lemeztitkosítás az EndUser Data Suite-ban is elérhető.
Részletek | Video megtekintése

BEÉPÍTETT ADATFELÜGYELET
Egyedi és egyszerű megközelítése a DLP-nek, amely az előre definiált kritikus adatok után keres a végponti motorral, így nem szükséges külön program vagy céleszköz.
Részletek | Video megtekintése


Hálózat védelem

A tűzfal alapvető komponense minden hálózati infrastruktúrának. Amennyiben a felhasználók nem helyhez kötöttek, mobilak, szükséges egy vállalati üzleti szintű kliens oldali tűzfal.

WINDOWS KLIENS OLDALI TŰZFAL
Védi a felhasználókat a gyanús alkalmazások, a behatolás és a hackerek ellen. Központilag menedzselhető és integrálva van a végpont agent-be.
Részletek

Email védelem

A levelező szerver szintén fontos részét képezi a vállalati IT infrastruktúrának, valamint támadási pontot is jelent a spam és a phising e-mailek végett.

MEGBÍZHATÓ VÉDELEM MICROSOFT EXCHANGE-RE
A biztonsági megoldásunk védelmet nyújt a szerverek számára a spamok, vírusok, spyware-ek és az adathalász email-ek ellen. A kimenő és bejövő forgalmat is egyaránt szkenneli.
Részletek


Központosított felügyelet és kezelés

A Sophos segítségével leegyszerűsítheti a biztonság menedzselését. Átláthatóvá és kezelhetővé válik, hogy mi történik a felhasználókkal.

LEEGYSZERŰSÍTETT ÉS ÁTTEKINTHETŐ KEZELŐKONZOL
Az Enterprise Console segítségével átláthatóan drag-and drop-al konfigurálhatóak a Windows, Mac, Linux, UNIX és virtualizációs platformok. A BYOD-kezelés OTA (Over the Air) beállítással működik, hogy a lehető legkevesebb időt és erőforrást keljen alkalmazni. Részletek | Video megtekintése

Sophos EndUser Protection áttekintés

Ajánlatkérés

Próbálja ki ingyenesen

Munkaállomás, mobil, adat és web védelemLETÖLTÉS


To Top

A Sophos hitelesített

Mind a termékek, mind az emberek évről évre ellenőrzésen esnek át a Sophos-nál, amit külső elemző cégek végeznek. Így biztosítják a lehető legkiválóbb minőséget ami elengedhetetlen a biztonsági megoldásoknál.


Minden az egyben biztonsági csomagok

Próbálja ki a teljes biztonsági csomagot— végpont, adat, email, web, szerver és mobil eszköz védelemmel.

Tudjon meg többet a teljes biztonsági csomagokról


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top