Sophos Mobile

SOPHOS MOBILE

Secure Unified Endpoint Management

MIÉRT VÁLASSZA A SOPHOS MOBILE VÉDELMÉT?

A Sophos Mobile egy Unified Endpoint Management and Security megoldás, amely segítségével kevesebb idő és energia befektetése szükséges a mobileszközök biztonságához és menedzseléséhez. Ez az egyetlen integrált, újgenerációs végpontbiztonsági platform. A Sophos Mobile a Windows 10, macOS, iOS, valamint Android rendszereket támogatja.

Produktivitás

Hadd dolgozzanak a felhasználók a saját ízlésük szerint, olyan eszközökön amilyenen szeretnének, mindezt biztonságosan.

Egyszerűség

Könnyen kialakítható, menedzselhető és felügyelhető rendszer.

Biztonság

Biztosíthatja, hogy céges adatai ne kerüljenek külső kézbe és hogy ne legyenek különféle kártékony kódok célpontjai.

Érték

A felhasználó alapú árazás segítségével kedvezőbb áron biztosíthatja és felügyelheti eszközeit.

ÉRVEK A SOPHOS MEGOLDÁSA MELLETT

 

Tartalom
E-mail és dokumentum konténer
Dokumentummegosztás

Alkalmazáshasználat konténerben
Natív OS konténer

Biztonság
Megfelelőségi szabályok és helyreállítás
Malware, Ransomware és PUA védelem
Anti-phishing
Web protection, web filtering

Probléma

A telepített és mobil végpontok felügyelete túl sok időbe és pénzbe kerül, viszont a felügyelet mellőzése pedig veszélyes lehet.

Megoldás

A Sophos Mobile lehetővé teszi, hogy kevesebb idő -és energia-befektetésre legyen szükséges a mobileszközök biztonságához és menedzseléséhez. Engedje felhasználóit olyan eszközön dolgozni, amilyenen ők szeretnének, így produktívabb lesz a munkavégzésük és Ön is jobban alszik este, hogy tudja, mindent megtett a kockázatok minimalizálása érdekében.

Probléma

A mobilok is végponti eszközök, tehát sebezhetőek. Ez azt jelenti, hogy a céges adatok védtelenek lehetnek ezeken az eszközökön.

Megoldás

A Sophos Mobile segítségével könnyen védheti mobil eszközeit és az azokon lévő adatokat. A sokoldalú felügyeleti képességnek, a konténer megoldásnak és a piacvezető titkosításnak hála, biztonságban lehetnek az üzleti e-mail-ek és adatok a mobil eszközökön is, még akkor is, ha a felhasználó a saját eszközét kívánja használni. A vezető antivirus és ransomware védelem elhárítja a fertőző tartalmakból és appokból érkező támadásokat.

Bring Your Own Device?
Nem probléma!

A Sophos Mobile segítségével ugyanolyan könnyen kezelheti a személyes és a céges eszközöket.

Amikor a felhasználó a saját macOS, Windows 10 vagy mobil eszközét szeretné használni munkához, akkor egy testre szabható önkiszolgáló portálon keresztül önmaga végezheti el az eszköz beléptetését a céges környezetbe, anélkül, hogy IT-s segítségre lenne szüksége.

A munkatársak az eszközeik beléptetése és felügyelete nélkül is láthatják a céges e-mail-eket és dokumentumokat, ha Container-Only környezet van beállítva. Így az eszközről nem kerülnek ki felügyeleti és magán jellegű információk.

SOPHOS CENTRAL PLATFORM

Központosított felhőalapú menedzsment

  • Központosított felület a végpontok, hálózatok és szerverek biztonsági felügyeletéhez
  • Nincs szükség szerver telepítésére, néhány perc alatt használatba vehető
  • Könnyen használható, web alapú felület

SOPHOS MOBILE SECURITY

A Sophos Mobile Security segítséget nyújt az Android eszközök védelmében, anélkül, hogy befolyásolná az eszköz sebességét vagy akkumulátoridejét. A piacvezető Sophos Anti-malware technológiát használó Sophos Mobile Security az antivirust és a malware védelmet kombinálva egy díjnyertes szintű biztonságot alakít ki, kiegészítve PUA detektációval, web filter-rel, web protection-nel és még sok minden mással. A folyamatos eszközfelügyelet értesítéseket küld, ha egy eszköz veszélyeztetett állapotba kerül, és segítséget nyújt a helyreállításhoz, illetve automatikusan visszavonhatja a vállalati rendszerekhez való hozzáférést.

Top