SOPHOS SAFEGUARD ENTERPRISE

 

Teljeskörű, automatizált adattitkosítási megoldás bárhol

 

 

VÉDJEN MEG MINDEN ADATOT BÁRHONNAN, AUTOMATIKUSAN

A felhasználók mobilak, így olyan titkosítási megoldás szükséges, ami kielégíti az ezzel összefüggő igényeket. A Sophos SafeGuard minden tartalmat már elkészülésükkor titkosít, így biztosítva tökéletes biztonságot megszakítások nélkül. A Synchronized Encryption mielőtt hozzáférést biztosítana a titkosított adatokhoz, az alkalmazásokat, a biztonsági integritást és a felhasználókat elbírálja, így proaktívan védi az adatokat.

Sophos Safeguard

TELJES LEMEZTITKOSÍTÁS

A termék egy központilag menedzselt, teljes lemezre kiterjedő titkosítást nyújt, amely a Windows BitLockert és a Mac FileVaultot használja, kihasználva ezzel az operációs rendszerekbe épített technológiák előnyeit. Kezelje a helyreállítási funkciókat és a kulcsokat problémamentesen a SafeGuard Management Centerből. Munkafolyamatának további egyszerűsítéséért most már a feljebb említett titkosítási módokat akár a Sophos Centralból is szabályozhatja.

FÁJL TITKOSÍTÁS

A titkosítást alkalmazhatja külön fájlokra is, de a legfontosabb, hogy ha a fájlt egy felhőbe, egy hordozható USB meghajtóra vagy akár egy megosztott mappába teszi, a titkosítás akkor sem fog elveszni róla.

AUTOMATIKUS ÉS LÁTHATATLAN

Az információ titkosítása, annak visszafejtése és a fájlhoz való hozzáférés automatikus és a háttérben megy végbe, így a felhasználó nem érzékel a folyamatból semmit, ennek következtében adatainak biztonságban tudása nem jelent akadályt a mindennapi munkában.

ELŐZZE MEG AZ ADATVESZTÉST

Védje adatait a lopásokkal, malware-ekkel és a véletlen történő adatvesztésekkel szemben a SafeGuarddal, amely automatikusan titkosítja minden adatát, amely akkor is titkosított marad, ha feltöltik egy felhőalapú fájlmegosztó rendszerbe.

Sophos Safeguard

VALÓS IDEJŰ VÉDELEM

A SafeGuard szinkronizált titkosítást biztosít a Sophos Endpoint Protection és a Sophos Mobile Controlhoz való csatlakozással. A SafeGuard helyi kliensei figyelik a végpontok Security Heartbeat-jét, így érve el egy automatizált, proaktív védelmet.

Sophos Safeguard

MOBIL

A Sophos Mobile Controllal fájljait biztonságban tudhatja Android, iOS és Windows platformokon egyaránt.

KÜLSŐ MEGOSZTÁS

A felhasználók egyetlen kattintással készíthetnek jelszóvédelemmel ellátott fájlokat, amelyek egy HTML5-ös dobozba vannak zárva.

FELHŐ

Védje fájljait mozgás közben és a felhőben úgy, hogy mind e közben akadálymentesen lehessen hozzáférni a titkosított fájlokhoz minden eszközön.

MENEDZSELJE A TELJES LEMEZTITKOSÍTÁST A SOPHOS CENTRAL SEGÍTSÉGÉVEL

A Windows BitLockert és macOS FileVaultot a legkönnyebben a Sophos Central Device Encryptionön keresztül lehet kezelni. Három kattintásos policy beállítást, compliance és jelentési funkciókat, felhasználóinak pedig automatikus kulcsvisszaszerzést biztosít, mindezt anélkül, hogy kulcs menedzsment szervereket kéne telepíteni. A telepítés és beállítás pár perc alatt elvégezhető köszönhetően a Sophos Central intuitív, webalapú menedzsment felületének.

Sophos Safeguard

COMPLIANCE, JELENTÉS ÉS MENEDZSMENT

A leegyszerűsített központi vezérlő segíti Önt abban, hogy megfeleljen az adatvédelmi kikötéseknek, és megelőzze az adatszivárgásokat.

  • Részletes auditok és jelentések azonnal
  • Feladatalapú menedzsment a felhatalmazási szintek szeparálásához
  • Kétszintű meghatalmazás a kritikus feladatokhoz
  • Cseréljen, tároljon és szerezzen vissza kulcsokat biztonságosan eszközökön
  • Állítson fel policy-kat csoportoknak és eszközöknek egy központosított konzolon

 

Pin It on Pinterest