SOPHOS XG

Páratlan biztonság, egyszerűség és láthatóság

MIÉRT HATÉKONY A SOPHOS XG FIREWALL?

Újgenerációs képességekkel az APT és 0-day fenyegetések ellen: IPS, ATP, Sandboxing, Dual AV, Web –és alkalmazáskontroll, Phising elleni védelem és egy teljes képességű Webalkalmazás-tűzfal egy eszközben.

Automatikus válasz az incidensekre: a fertőzött munkaállomások önműködő felderítésével és izolálásával.

Rejtett veszélyek földerítése a hálózaton: ismeretlen alkalmazások, magas kockázatú felhasználók, fejlett fenyegetések, gyanús fájlok és egyebek detektálása.

Sophos XG

Security Heartbeat™

A Security Heartbeat segítségével tűpontosan meg lehet állapítani az összes, Sophos Central által kezelt hálózati végpont állapotát, színkódolva. Emellett, tűzfalszabályba integrálva lehetővé teszi, hogy a végpontok állapotához legyen kötve bizonyos hálózati erőforrások elérése.

Navigation

Az újragondolt navigációs felületnek köszönhetően minden kézre, illetve két klikkelésre esik. Ezzel csökken a betanulási idő és nő a usability.

System Panel

A rendszerpanelen valós időben lehet követni a rendszer aktuális teljesítményét, nyitott kapcsolatait, a futó szervizeket és egyéb rendszerparamétereket. Ezen információkban kattintással mélyebbre lehet merülni, amennyiben egyedi környezeti információk megszerzése szükséges.

Active Policies

Segítségével az éppen aktív szabályokat lehet szemügyre venni. Eme opció segítségével gyerekjáték a rendrakás a tűzfalon.

Traffic Insight

Gyors analízis az elmúlt 24 óra hálózati forgalmáról.

Sandstorm and Advanced Threats

A Sandstorm a Sophos APT és 0-day megelőzéssel foglalkozó modulja. Integrálásával a központi menedzsment-felületre lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy pillantással meg tudja állapítani, biztonságos –e a hálózat. Emellett, fenyegetettség esetén lehetővé teszi annak egykattintásos kivizsgálását.

Connections

Eme widget segítségével egy pillanat alatt meg lehet állapítani, hogy hogy milyen kapcsolatok vannak nyitva az eszközön, legyen szó hagyományos Ethernet hálózatról, vagy éppen dróntélküli hozzáférési pontokról.

Sophos XG

Top Risk Users

A Sophos az egyedülálló “User Threat Quotient” (UTQ) segítségével képes fölmérni a felhásználók által a hálózatra jelentett veszélyt, azok böngészési szokásai és a káros kódokat tartalmazó URL-ek alapján. Ennek elemzése hét napos periódusokban történik és hozzájárul a hálózat magasabb biztonsági szintjéhez.

Messages

A hálózati eszközök fontosabb rendszerüzenetei szintén egy helyen gyűlnek, ezzel megkönnyítve a menedzsmentet végző szakember dolgát.

Sophos XG

Reports

A Sophos XG a reportkészítésben is a könnyű használhatóságra helyezi a hangsúlyt, mely során a környezettel kapcsolatos legfontosabb öt reportot automatán optimalizálja és kínálja megtekintésre. Ilyen, reportgeneráló környezeti jellemzők lehetnek többek között: kockázatos alkalmazások, megkérdőjelezhető weboldalak, webes felhasználók, rendszerbetörések, webszervert érintő támadások és sok más egyéb.

Synchronized App Control

A Sophos XG termékek a centralizált menedzsmentnek köszönhetően a hálózaton található, eddig ismeretlen alkalmazásokat képesek egy, közös felületen kezelni, kategóriákba sorolni és eszerint tiltani, avagy engedélyezni.

Sophos XG

Pin It on Pinterest