Splunk Enterprise

Lássa a fákat. És az erdőt is.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

A Splunk Enterprise leegyszerűsíti a technológiai infrastruktúra, a biztonsági rendszerek és az vállalati alkalmazások által létrehozott big data kiaknázatlan értékének összegyűjtését, elemzését és a napi működésbe való beépítését – ezáltal lendületet adva az operatív teljesítménynek és az üzleti eredményeknek.

A műveleti adatok platformja

A Splunk Enterprise felügyeli és elemzi a machine learning által szolgáltatott adatokat – legyen szó bármilyen forrásról – ezzel az IT, a biztonság és az üzleti teljesítmény optimalizálását elősegítve. Az intuitív elemzési funkciókkal, a machine learninggel és a nyílt API-k segítségével a Splunk Enterprise egy szokatlanul rugalmas platform, amely a specifikus felhasználási esetektől a vállalati szintű analitikai gerinchálózatig terjed.

  • Bármely forrásból származó big data és naplófájlok összegyűjtése, valamint indexelése
  • Erőteljes keresési, elemzési és vizualizációs képességek a felhasználók összes típusa számára
  • Az alkalmazások egyaránt megoldásokat biztosítanak az IT biztonság és műveletek, illetve az üzleti elemzés területén
  • Lehetővé teszi a saját üzemeltetésű, a felhőalapú, valamint a hibrid megoldások áttekinthetőségét
  • Biztosítja a bármely szervezetnek megfelelő biztonságot, rendelkezésre állást és stabilitást
  • Helyi telepítésű szoftverként vagy felhőszolgáltatásként egyaránt elérhető

Adatok összegyűjtése és indexelése

Indexelje az adatokat formátumtól és forrástól függetlenül: naplófájlok, szenzorok, hálózati forgalom, webszerverek, egyedi alkalmazások, közösségi média és felhőszolgáltatások – semmi sem jelent akadályt a Splunk számára.


 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Keresés és nyomozás

Az adatok keresése sosem volt még ilyen egyszerű és intuitív, mint a Splunk Search Processing Language (SPL) használatával. A Splunk normalizálja a változatos adatformátumokat, és 140-nél is több parancsot biztosít, így lehetővé téve egyaránt a statisztikai és a konkrét feltételek keresését a görgethető idővonalon. Az idővonalon való zoomolással felfedezhetők bizonyos trendek, kiugró értékek és minták, amelyekre ráklikkelve részletes kimutatásokat kapunk.


Korrelálás és elemzés

A Splunk leegyszerűsíti az események és tevékenységek között fennálló kapcsolatok keresését. A kölcsönös viszonyra idő-, hely- és egyedi keresési eredmények alapján lehet szűkíteni. A Transaction parancs használatával azonosíthatók, valamint kivizsgálhatók az egymáshoz kapcsolódó események ügyletenként vagy munkafázisonként. A machine learning erejét használva könnyedén és automatikusan azonosíthatók az anomáliák és incidensek.


Megjelenítés és jelentéskészítés

Vizualizálja a trendeket és karakterisztikákat az egyedi felületen és jelentésekben, amelyek bármely üzleti, működési és biztonsági igénynek megfelelnek. Tekintsen a dolgok mögé az egymásra helyezhető grafikonokkal, pásztázó- és zoom vezérlőkkel. A prediktív megjelenítések lehetővé teszik a mélypontok és a kiugrások előrejelzését, valamint a rendszer erőforrásainak tervezését és a munkamennyiség kiszámítását.


Megfigyelés és riasztás

Alakítsa a kereséseit valós idejű riasztásokká, és automatikusan indítsa az értesítéseket e-mailben vagy RSS-en keresztül, majd hajtsa végre a kárenyhítési műveleteket, küldjön egy SNMP-csapdát vagy generáljon egy hibajegyet. A riasztások különböző küszöbértékeken, trendalapú feltételen és egyéb komplex kritériumon alapulhatnak. További információkhoz juthat a figyelmeztetés kiadásának időpontjában, hogy gyorsabb legyen a kiváltó okok elemzése és a probléma megoldása.


Elérés bárhonnan

Az adminisztrátorok és felhasználók bármely standard böngészőn keresztül biztonságosan elérhetik a Splunk Enterprise-t. A Splunk Mobile Access lehetővé teszi a felhasználóknak a Splunk megtekintését, a beállítások módosítását és az eredmények megosztását az Apple iOS és Android okostelefonokon, a dedikált alkalmazáson keresztül. Személyre szabott riasztások és megjelenítési beállítások lehetővé teszik a menedzsereknek a kulcsfontosságú teljesítménymutatók nyomon követését, a front-line rendszergazdáknak pedig a működési helyzet megtekintését, bárhol is legyenek fizikailag.


 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Splunk Cloud and Enterprise Release 6.6

A Splunk Enterprise 6.6-tal még több értéket nyerhetünk ki az adatokból, ezen keresztül a Splunkba való befektetésből

Adatok előkészítése és elemzése

A táblák intuitív, táblázatos formátumban mutatnak strukturált képet az adatokról. És az új táblázatszerkesztő egyszerűvé teszi a táblázatok gyors felépítését, szerkesztését és elemzését, SPL használata nélkül.

Machine learning analitikák

Az új machine learning funkciók, nyílt forráskódú algoritmusok és az irányított modellezési megoldás lehetővé teszik az egyedi, prediktív analitikákat a működés és az üzleti eredmények optimalizálásához.

Csökkentett adattárolási költségek

A Hadoop Data Roll új módszert kínál az adattárolási költségek akár 80%-os csökkentéséhez. A nulla költségű megoldás a Splunk adatait a saját Hadoop keretrendszerbe csatornázza, miközben megmarad a teljes kereshetőségi képesség.

Új fejlesztői lehetőségek és Splunkbase

Az új eszközök egyszerűbbé teszik az alkalmazások fejlesztését, hitelesítését és menedzselését, miközben az új Splunkbase-en keresztül az ügyfelek könnyebben felfedezhetik a sokféle alkalmazást.

Felhasználói produktivitás elősegítése

Az új funkciók közé tartozik a valós idejű SPL formázás és segítségnyújtás, a táblázatok jobb formázása, valamint az irányítópult fejlesztései a vállalaton belüli irányítópultok gyors fejlesztéséhez és megosztásához.

Flexibilis licenszkörnyezet

Az előre nem látható adatnövekedés vagy egy esemény kivizsgálásakor keletkező új adatok többé nem fogják megszakítani az üzletileg kritikus Splunk műveleteket.


A nagyvállalati-szintű architektúra

Bármely gépi adat felhasználása

Előre definiált sémák nélkül a Splunk Universal Forwarderek és a syslog, HTTP direct API, szkriptelt bemenetek, továbbá a mobil SDK gyűjtési módszerek könnyedén indexelik az alkalmazásokból, szenzorokból, végpontokból, szerverekből, ipari rendszerekből és hálózati adatcsomagokból származó strukturálatlan adatokat. A Splunk ezen felül a gépi adatokat összefüggésbe helyezi a relációs adatbázisokban, adatközpontokban, valamint a Hadoop és NoSQL adattárolókban lévő adatokkal.

Nagyvállalati szintű rendelkezésre állás és skálázhatóság

A több helyszínen való klaszterezés és az automatikus terheléseloszlás biztosítja a naponta keletkező több száz terabájtnyi adat mellett az optimalizált a válaszidőt, valamint a folyamatos rendelkezésre állást. A Search Head Clustering lehetővé teszi a gyakorlatilag korlátlan számú egyidejű felhasználót és keresést. A High Performance Analytics Store és más akcelerációs technológiák lehetővé teszik a big data-ról való villámgyors jelentéskészítést.

Biztonság és adminisztráció

A robusztus biztonsági rendszer biztosítja a biztonságos adatátvitelt, a szerephez kötött hozzáférés-vezérlést, az LDAP-integrációt és az egyszeri bejelentkezést, az auditálhatóságot és az adatok integritását. Minden esemény hitelesítésre kerül, legyen az webes, mobil, parancssori interfészen vagy a Splunk API-n keresztül végrehajtva.

Splunkbase alkalmazások és kiegészítők

A Splunktól, a partnerektől és a közösségtől származó alkalmazások fokozzák és kiterjesztik a Splunk platform erejét. Optimalizálja az adatgyűjtést és elemzést a kedvenc forrásaiból. Terjessze ki a felhasználók képességeit a beépített vizualizációkkal és biztonsági-, IT-menedzsment- és üzleti elemző funkciókkal. Bármire is van szüksége, ezek az alkalmazások segítenek kulcsrakész eredményeket kapni. Böngéssze a Splunkbase-t és használja ki a Splunkkal azonnal használható több száz alkalmazás és kiegészítő által nyújtott előnyöket.

Nyílt fejlesztői platform

A Splunk platform leegyszerűsíti a Splunk Enterprise személyre szabását. A fejlesztők könnyedén írhatnak egyedi Splunk alkalmazásokat, vagy integrálhatják a Splunkot más alkalmazásokba a Splunk REST API vagy a JavaScriptre, JSON-ra, Java-ra, Python-ra, Ruby-ra és PHP-re elérhető SDK segítségével. Az egyedi alkalmazások kihasználhatják a Splunk platform és a Splunk alkalmazáskönyvtárban már elérhető appok gazdag funkcionalitását.

Nagyvállalati integráció

A Splunk Enterprise az alapja a vállalaton belüli operatív intelligenciának. A Splunk jelentéseit és adatait bármely alkalmazásba beágyazhatja. Gazdagítsa a relációs adatbázisokat és jelentéseket a Splunk jelentésekkel; indítson el tevékenységeket a ticketing és egyéb rendszerekben, vagy használja az ODBC integrációt a Splunk Operational Intelligence eléréséhez a Microsoft Excel vagy Tableau alkalmazásokban.


 

Alkalmazások és kiegészítők

Machine Learning Toolkit

Az irányított modellezési megoldás és az élő példák lehetővé teszik egyedi machine learning modellek létrehozását a Python for Data Science Library-n.

Splunk Mobile Intelligence (MIT)

A mobilalkalmazások adatait hozzárendeli a Splunk Enterprise-hoz a mobilos események és az alkalmazások teljesítményének végponttól végpontig tartó láthatósága érdekében.

Splunk for ODBC

Iparági standard kapcsolatot biztosít a Splunk és a vizualizációs eszközök – mint például a Microsoft Excel vagy a Tableau – között.

Splunk App for Stream

Hálózati adatok elfogása, elemzése és korrelálása egyéb naplófájlokkal és machine data-val a Splunk Enterprise-on belül.


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top