STRATÉGIAI PARTNEREINK


Sophos

Informatikai biztonság egyszerűen

A Sophos palettája integrált IT biztonsági és adatvédelmi  megoldásokat kínál kizárólag vállalkozások számára. Az első titkosítási és antivírus termékük az 1980-as években debütált, manapság a sikeres IT biztonsági vállalat termékei már több mint százezer vállalkozást és 100 millió felhasználót védenek, 150-nél is több országban.

Cégünk előszeretettel alkalmazza a  Sophos megoldásait, mert egy eltérő nézőpontot képviselnek az informatikai biztonságban. Az elképzelésük a “teljes biztonság, komplikációk nélkül”: végpont, átjáró és a felhő együtt dolgozik a jobb védelemért, könnyebb átláthatóságért, könnyű frissítésért és telepítésért, amelyek rugalmasan illeszkednek a biztonsági költségvetéshez. Tudjon meg többet arról, hogy a vásárlók miért a Sophos-t választják. Miért a Sophos?

KPMG

Kiberbiztonsági tanácsadás

Az informatikai eszközök összetett hálózatai, a hordozható készülékek elterjedése, valamint az IT-rendszereket támadó csoportok által okozott, folyamatosan változó fenyegetések miatt igen összetett feladattá vált egy szervezet kiberbiztonságának felmérése, a fejlesztési tervek költséghatékony kialakítása. Holott az igény erre egyre nagyobb, hiszen az internet gazdasági közvetítő szerepe mind jelentősebb: Európában a teljes kereskedelem immár több mint 15 százaléka elektronikus csatornákon zajlik, melynek nagyobb részét a B2B típusú ügyletek adják. A közelmúlt incidensei ugyanakkor arra is rámutattak, hogy nemcsak az aktív web-kereskedelmet folytató cégek vannak kitéve informatikai támadásoknak, hanem – az „Internet of Things” jelenség miatt – gyakorlatilag minden olyan vállalat és intézmény, amely hálózatba kötött berendezéseket használ, legyenek azok routerek, gépkocsik vagy épületgépészeti berendezések.

A KPMG globális ügyféltapasztalatait hasznosítva támogatást nyújtunk az Önök számára a hiányosságok feltárásához, a fejlesztési stratégia és a konkrét védelmi képességek kialakításához, valamint az incidensek valós idejű kezeléséhez.

Acunetix

Nemzetközileg elismert webalkalmazás-biztonság

A céges weboldal biztonsága talán napjaink leginkább figyelmen kívül hagyott szempontja a vállalat biztonságát tekintve, pedig érdemes lenne rá odafigyelni minden szervezetnél. A hackerek rákoncentráltak a webalapú alkalmazásokra, mint például a webáruházak fizetős alkalmazásai,műrlapok, belépési oldalak és a dinamikus tartalmak. A webes alkalmazások a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetők, egyben értékes adatokat őriznek, hiszen gyakran közvetlenül hozzáférnek a back-end adatokhoz, mint például a vásárlói adatbázisokhoz.

“Az elzárt, tűzfallal és SSL-el védett szerverek sérülékenyek a webalkalmazások támadhatósága miatt”

Egyik hálózati biztonsági védelem se nyújt védelmet ilyen típusú támadásokkal szemben, mert ezeket a támadásokat a 80-as porton indítják, ami mindig nyitva marad. Ezen kívül a webes alkalmazások gyakrabban személyre szabottak, ezért kevésbé vannak tesztelve, mint a népszerűbb szoftverek, emiatt valószínűbb, hogy maradnak benne felfedezetlen, de a támadók számára kecsegtető sérülékenységek. Az Acunetix webes sérülékenységi szkenner automatikusan ellenőrzi a webes alkalmazást SQL injection, XSS és egyéb sérülékenységekkel szemben.

Core Security

Intelligens kockázatmenedzselési megoldások

A Core Security lehetőséget biztosít a sérülékenységek és fenyegetések proaktív azonosítására és kiküszöbölésére az informatikai biztonságban

A Core prediktív és intelligens biztonsági megoldásainak segítségével holisztikus képet kaphatunk az IT infrastruktúráról, az eszközök üzemeltetésének a kockázatáról, ezzel a megoldás segít meghozni az üzletmenet folytonosságának fenntartásához szükséges döntéseket. Több mint 15 éves múlttal és 1400 ügyféllel rendelkezik szerte a világon. A CoreLabs tapasztalatai biztosítják az exploitokat, a támogatást többszörösen díjnyertes megoldásokon keresztül.

Rapid7

Hálózatbiztonsági ellenőrző eszközök

A Rapid7 küldetése, hogy egyszerű és innovatív megoldásokat fejlesszen komplex informatikai kihívások megoldására. Az IT biztonsági termékeik összegyűjtik a releváns adatokat és áthatóan elemzik azokat. A hagyományos sérülékenységi vizsgálókkal és incidens menedzsment megoldásokkal szemben a Rapid7 rálátást biztosít az eszközök és a felhasználók biztonsági állapotára a virtualizált, mobil, privát és publikus felhőhálózatokon keresztül.

Fejlett képességű sérülékenységi menedzsment, penetrációs tesztelő, végpontfelügyelet vizsgáló és incidens azonosító és kivizsgáló eszközöket kínálnak, amelyek segítségével nagyban fejleszteni lehet a kockázatmenedzsmentet, egyszerűsíteni a megfelelést és gyorsan megállítani a fenyegetéseket. A fenyegetések felderítésében a már több mint 200 000 tagot számláló nyílt forráskódú Metasploit közösség is segít a piacvezető Rapid7 Labs-nek. Megoldásaikat  több, mint  3000 vállalat alkalmazza a világ 78 országában beleértve 250-et Fortune 1000-es listájáról.

 

Fortinet

A Fortinet egy hálózatbiztonsági céleszközöket gyártó nemzetközi vállalat.

A Fortinetet 2000-ben alapította Ken Xie, amelyet a kezdetek óta az élvonalbeli termékek és tapasztalat jellemzi a hálózatbiztonság területén. A Fortinet zászlóshajói az ASIC-gyorsítású FortiGate biztonsági céleszközök, amelyek kimagasló teljesítményt nyújtanak és számos biztonsági réteg került integrálásra, amik segítenek megvédeni az alkalmazásokat és a hálózatot a fenyegetésektől.

A Fortinetről bővebb információkért kattintson IDE

Széleskörű termék- és szolgáltatáspalettájuk túlmutat a hálózatbiztonságon, mivel végpontoktól az adatbázisokon át az alkalmazásokig nyújtanak teljeskörű védelmet.

Entrust Datacard

A fogyasztók, a polgárok és az alkalmazottak egyre inkább elvárják, hogy megtapasztalhassák a bárhol-bármikor élményt – függetlenül attól, hogy éppen vásárolnak, országhatárokon lépnek át, e-gov szolgáltatásokhoz akarnak csatlakozni vagy éppen bejelentkeznek a vállalati hálózatra. Ezt az élményt az Entrust Datacard, a megbízható és biztonságos identitás-kezelő technológiái teszik lehetővé. A megoldások lefedik mind a fizikai (bankkártyák, útlevelek és személyazonosító igazolványok), mind a digitális (autentikáción és hitelesítéseken át biztonságos kommunikáció) világot. Az Entrust Datacard több mint 2000 alkalmazottja és globális partnerei segítsévégel már világszerte 150 országban szolgálja ki ügyfeleit, a legnagyobb megelégedésükre.