SZEMÉLYAZONOSSÁG ÉS HOZZÁFÉRÉS FELÜGYELET

Felhasználók biztonságos autentikációja és menedzsmentje

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

A CYBERARK TERMÉKÉT

 

CYBERARK SHARED TECHNOLOGY PLATFORM | Bevált nagyvállalati menedzsment-platform, ami biztonságot, skálázhatóságot, valamint központosított szabálymenedzsmentet kínál

A CyberArk Shared Technology Platform (Megosztott Technológiai Platform) a Privileged Account Security Solution alapjául szolgál, és lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egyetlen infrastruktúra hadrendbe állításával, majd annak igényeknek megfelelő bővítésével kiszolgálják a vállalat változó igényeit. A platformra épülő termékek zökkenőmentes integrációja gondoskodik a lehető legalacsonyabb fenntartási költségekről, összevont kezelésről, szabályok ellenőrzéséről, valamint jelentési képességekről. A platform nagyvállalati szintű biztonságot, skálázhatóságot, valamint magas rendelkezésre állást biztosít egyetlen, integrált megoldáson keresztül. A bármilyen IT környezetbe integrálható – tehát helyi vagy akár felhőalapú megoldással – Shared Technology Platform a CyberArk Privileged Account Security Solution alapja.

 

Áttekintés Funkciók

 

Digital Vault

A Digital Vault (Digitális Széf) egy izolált, fenyegetettségek elhárítására kiképzett szerver, ami a feladatok elkülönítését, magas rendelkezésre állást, katasztrófa esetén helyreállítást, valamint többrétegű biztonságával soha nem látott védelmet kínál.

Master Policy

A Master Policy egy innovatív szabálymotor, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára a fiókbiztonsági politikák meghatározását, kezelését, valamint monitorozását egyetlen egyszerű, intuitív kezelőfelületen.

Enterprise-Class Integration

Az Enterprise-Class Integration magában foglalja az eszközök, hálózatok, alkalmazások és szerverek (beleértve a weboldalakat és a közösségi médiát) out-of-the-box támogatását.

Skálázhatóság

A skálázható, flexibilis, alacsony erőforrás igényű architektúra globális skálázhatóságot kínál minimális hatással a rendszerre, ezzl lehetővé téve a szervezeteknek, hogy gyorsan adaptálódjanak a változó üzleti igényekhez.

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott árajánlatot, vagy ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ ENTRUST TERMÉKÉT

 

ENTRUST IDENTITYGUARD |Autentikációs és indentitás-menedzsment platform

Az Entrust IdentityGuard megbízható környezetet teremt a világ leginkább biztonság-orientált vállalatai számára. A szoftveres autentikációs megoldás biztosítja az online és mobil trazakciók magas védelmét, valamint védett hozzáférést weboldalokhoz, VPN-ekhez, vállalati és felhőalkalmazásokhoz, portálokhoz, számítógépekhez és nem utolsó sorban épületekhez. Az IdentityGuard kényelmes, egypontos adminisztrációt kínál, és lehetővé teszi, hogy a mobil és a felhő teljes potenciálját kihasználja a szervezet fejlődése során.

 

Áttekintés Funkciók

 

Rugalmas hitelesítési megoldások

Az Entrust IdentityGuard úgy lett megtervezve, hogy a vállalkozással együtt nőjön és változzon, és könnyű átmenetet biztosítson az alapfokú hitelesítés és a magas megbízhatóságú alkalmazások között.

Javítja a felhasználói interakciókat

A hagyományos jelszavakon túllépve biztonságosabb, súrlódásmentes élményeket adhat az ügyfelek számára, és lehetővé teszi a szükséges átmenetet a digitális és mobil világban.

Támogatja a vállalkozás IT agilitását

Ez a vállalati autentikáció beépül a már meglévő infrastruktúrába és örökölt informatikai rendszerekbe. Az IT infrastruktúrához adott agilitással könnyedén racionalizálhatók az alapvető üzleti folyamatok, csökkenthetők a költségek és javítható a piaci alkalmazkodás sebessége.

Segíti a tanusítványoknak való megfelelést

A jól bevált, erős autentikációs megoldás segít a szervezetnek továbbra is megfelelni a folyamatosan megújuló tanúsítványoknak, amelyek az online és mobil tranzakciókat, valamint a bizalmas adatokhoz való hozzáférést szabályozzák.

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje egyedi árajánlatunkat, vagy 45 napos próbaverziót!

TOVÁBB

 

FEDEZZE FEL

A SHELL CONTROL BOX TERMÉKET

 

SHELL CONTROL BOX | Kiemelt jogosultságú felhasználók felügyelete

A Shell Control Box (SCB) egy tevékenység felügyeleti berendezés, amely a távoli szerverekhez, virtuális asztalokhoz és hálózati eszközökhöz való hozzáférést ellenőrzi, és a rendszerekhez csatlakozó felhasználók munkafolyamatait kereshető, filmszerűen visszajátszható audit trail állományokban rögzíti. Az SCB egy gyorsan telepíthető nagyvállalati megoldás, mely a legszélesebb körű protokoll támogatást biztosítja a piacon. Kliens- és szerver független eszközként, zökkenőmentesen integrálható a meglévő vállalati infrastruktúrába.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje egyedi árajánlatunkat, vagy próbaverziót!

TOVÁBB


To Top