ADATVÉDELMI AUDITÁLÁS

szolgáltatások

Ajánlatkérés


A modern informatikai infrastruktúra adatvédelmét a legtöbb esetben a hatályos nemzeti jogszabályoknak, a cég által fontosnak ítélt szabványoknak és az egyéb, cégen kívül vagy belül álló szabályozóknak való megfelelésnek rendelik alá, ez pedig elkerülhetetlenül inkább a szervezeti jellegű problémák megoldására fókuszál.


HOGYAN DOLGOZUNK?

Vállalatunk bizonyítottan hatékonyabb és célzottabb adatvédelmi személetmódjának célja, hogy az adatvédelmi audit során a vállalat kritikus adatainak valódi sebezhetőségét tárja fel. Metodológiánkkal az ügyfél átfogó képet kap arról, hogy ki, mikor, hol és milyen módon másolt, mentett vagy küldött kritikus adatokat, beleértve az összes ehhez használt eszközt, perifériát és a hálózati kommunikációt.

Az adatvédelmi audit végén megoldást ajánlunk az adatszivárgás megelőzésére vagy a már megtörtént adatszivárgás kárainak enyhítésére, majd az ajánlottak implementációját követően újra elvégezzük az auditot – ezzel bizonyítva a megoldás sikerességét.


FEDEZZE FEL

ADATVÉDELMI AUDIT SZOLGÁLTATÁSUNKAT


KINEK AJÁNLJUK?

Adatvédelmi audit szolgáltatásunkat most különösen ajánljuk minden KKV számára, ugyanis 2018-ban hatályba lép az új európai uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR (General Data Protection Regulation), amely minden EU területén tevékenységet folytató, személyes adatokat is tároló és felhasználó vállalatra kötelező érvényű.


Kérjen konzultációs időpontot, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató


To Top