BESZERZÉS TÁMOGATÁS

szolgáltatások

Ajánlatkérés


Ügyfeleinkkel az elmúlt évek során számos olyan tapasztalatot szereztünk, amelyek azt bizonyítják, hogy a cég vagy szervezet növekedésével egyre átláthatatlanabbá és irracionálisabbá válnak a beszerzési folyamatok. Beszerzés támogatási szolgáltatásunk erre nyújt megoldást, hiszen lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a releváns beszerzések a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legalacsonyabb áron és a lehető leghatékonyabban menjenek végbe.


HOGYAN DOLGOZUNK?

Különösen nagy tapasztalatunk van a nagyvállalati tenderekkel kapcsolatban, így vállaljuk a beszerzési tenderek teljeskörű lebonyolítását – a tender kiírásától a szállítói szerződés megkötéséig, majd a termék vagy a szolgáltatás leszállításáig.


FEDEZZE FEL

BESZERZÉS TÁMOGATÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT


KINEK AJÁNLJUK?

Beszerzés-támogatási szolgáltatásunk minden olyan cég számára nagy segítséget jelent, ahol bizonyos specifikus beszerzésekhez (informatikai, információbiztonsági vagy létesítmény- és humánerőforrás-biztonsági) nem áll rendelkezésre a megfelelő személyi állomány, és kiszervezve nagyobb hatékonysággal, alacsonyabb áron lehetne véghezvinni a folyamatot.


Kérjen konzultációs időpontot, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBBTo Top

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató