BLUE TEAMING

szolgáltatások

Ajánlatkérés


A céges informatikai infrastruktúrában és az emberi szervezetben sok a közös: mindkettő hálózatba kötött egységek megfelelő kommunikációján alapszik és kényes a külső behatásokra. Ezen külső behatások, támadások okán pedig a szervezet megbetegszik, a számítógéppark pedig idővel például botnetté válhat, vagy pedig adatot szivárogtathat. Az elsőre megoldás lehet az immunrendszer erősítése, míg a második kivédésére egy erős Blue Team lehet a gyógyír.

A 2010-es évek összetett informatikájának világában egyre nagyobb hangsúly tevődik arra, hogy egy elit szakemberekből álló csapat felügyelje, segítse a különféle céges információbiztonsági alcsapatok (pl. hálózat, OS, hardver) működését, azokat folyamatosan a legújabb információkkal, frameworkökkel ellátva.

 


MI A BLUE TEAMING?

A Blue Teaming tulajdonképpen az informatikai immunrendszer fejlesztése. A Blue Team képes a különféle támadások gyors elhárítására, köszönhetően a csapat tagjai által fölhalmozott tudásnak és tapasztalatnak. Emellett segítségével lehetséges a különféle, gyakori támadások vektorok, biztonsági hiányosságok befoltozása is, megfelelő céges információbiztonsági policy-k kialakításával, a hatékony biztonság kialakítása érdekében.


FEDEZZE FEL

BLUE TEAMING SZOLGÁLTATÁSUNKAT


HOGYAN ZAJLIK?

Cégünk Red és Blue Team részlegének hatékony együttműködésével meg lehet határozni a jelenlegi védelem biztonsági hiányosságait, legyen szó hálózatról, weboldalakról, vagy éppen mobileszközökről, ezzel pedig lehetséges hatékony védőhálót vonni a legfontosabb adatok, illetve a céges infrastruktúra köré.

A Blue Team feladatai közé tartozik még

  • a hatékony belső kommunikáció kialakítása és tesztelése,
  • Incidensreagálás,
  • Digitális helyszínelés (DFIR)
  • Információbiztonsági tréning
  • SIEM információbiztonsági reagálórendszerek tervezése
  • Információbiztonsági szabványoknak való megfelelőség ellenőrzése (GDPR, PCI DSS, ISO27K)

Magasan képzett szakembereink segítségével mind az operatív tevékenység felügyeletében, mind pedg egy hatékony Blue Team szoftveres és emberi alapjának letevésében állunk rendelkezésére.


Kérjen konzultációt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBBTo Top