CYBER RANGE

szolgáltatások

Ajánlatkérés


MI A CYBER RANGE, VAGY KIBER HADGYAKORLAT?

Szolgálatatásunk során az incidenskezelő csapatok különböző tanpályáinkon, Cyber Range környezetünkben tudják fejleszteni és tesztelni incidens kezelő képességeiket. A pályák a valós életből vett komplett infrastruktúrák miniatürizált változatai, olyan specifikus eszközökkel kiegészítve, mint például a programozható logikai vezérlők. A gyakorlat során nemcsak a műszaki felkészültséget, de az eszkalációs eljárásrendet, annak gyorsaságát és folyamatait is kiválóan le lehet tesztelni.

A szimuláció lényege a szervezet incidens reagáló képességeinek, a Use case-ek, Playbook-ok, konfigurációk, detektációs képességek és a szakmai felkészültség tesztelése és fejlesztése.

Előnye, hogy a szimulációs tanpálya nagyban hasonlít, vagy akár teljesen megegyezhet az ügyfél eredeti vállalati, szervezeti környezetével, így a destruktív támadásokhoz tartozó incidens kezelési terveket is lehet gyakorolni.


FEDEZZE FEL

CYBER RANGE SZOLGÁLTATÁSUNKAT


A tanpályákon az ügyfeleink eseménykezelő csapatait (CERT; CSIRT; Blue team; SOC; stb.) folyamatosan, több fronton támadja cégünk dedikált hacker csapata (RED Team). Dedikált White Team végzi a kiértékelést és a szabályozza a folyamatokat.

Ügyfeleink kérése alapján lehetőség van:

    • egyedi ipari vezérlő eszközök tanpályára történő bevezetésére
    • Saját SIEM rendszer (Ruleset és konfiguráció tesztelésre)
    • Egyéb eszközök és konfigurációk tesztelésére

 


KINEK AJÁNLJUK?

Elsősorban olyan szervezeteknek, akik azon az IT -biztonsági érettségi szinten vannak, hogy terveznek, vagy már rendelkeznek helyi SOC-cal (Security Operations Center), IT-biztonsági csapattal (min. 2 fő), CERT-el; CSIRT-tel, vagy egyéb informatikai biztonsági egységgel.

Cégünk értékrendje és tapasztalatai alapján az incidenskezelés legfontosabb része az ember, majd a folyamatok, és végül a technológia.


Kérjen ingyenes konzultációt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


Kapcsolódó szolgáltatásaink

TTX | War Game | SOC | CSIRT development


To Top