IT BIZTONSÁGI AUDITÁLÁS

szolgáltatások

Ajánlatkérés


Napjaink (nagy)vállalati környezetében az informatikai biztonság megteremtése, majd folyamatos fenntartása az egyik legnagyobb kihívást jelentő cél az IT biztonsági szakértők számára.


HOGYAN DOLGOZUNK?

Informatikai biztonsági audit szolgáltatásunkkal feltérképezzük az informatikai környezet hardveres, szoftveres és felhasználói vetületén található sérülékenységeket és biztonsági réseket, majd megoldást javasolunk ezek befoltozására, ezt követően újra elvégezzük az auditot annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk a teljes biztonságról – hiszen a bizalmas adatok sérülése, vagy jogosulatlan felhasználása komoly anyagi és erkölcsi károkat okozhat a vállalatnak.


FEDEZZE FEL

IT BIZTONSÁGI AUDIT SZOLGÁLTATÁSUNKAT


KINEK AJÁNLJUK?

Informatikai biztonsági audit szolgáltatásunkat az informatikai fenyegetettségeknek leginkább kitett, kritikus szektorokban (közszolgáltatások, bank- és energiaszektor) tevékenykedő vállalkozásoknak ajánljuk. Ugyanakkor a prevenciós szempontból elvégzett audit minden vállalat számára hasznos eredménnyel zárul.


Kérjen konzultációs időpontot vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató


To Top