MSS

Menedzselt informatikai biztonsági megoldások

Ajánlatkérés


Napjaink egyre nagyobb kihívásokkal küzdő üzleti informatikai világában a rendszerek biztonsága a siker alapvető feltétele. Az egyre szofisztikáltabb fenyegetések és mobilitás ugrásszerű növekedése újabb és újabb feladatokat ad az informatikai szakembereknek, amiket sok esetben csak a megfelelő céleszközökkel és a mély IT biztonsági tudással lehet sikeresen venni. A speciális tudás megszerzéséhez azonban számos idő szükséges és megfelelő oktatás, ami pénzt követel. Emellett számottevő költsége van a biztonsági céleszközöknek és programoknak is, amik komoly invesztíciót vonnak maguk után. A Black Cell MSS megoldása segítségével, professzionális eszközök és szakemberek kezelik az szükséges biztonsági feladatokat tervezhető havi költségek mellett.

Tudjon meg többet Menedzselt Informatikai Biztonsági Szolgáltatásunkról

ÁTTEKINTÉS

Az informatikai költségvetés meghatározása során nehéz előre megmondani egy évvel vagy egy nagyobb biztonsági beruházás során, több évvel, hogy milyen fenyegetések, trendek ellen kell majd jobban fegyverkezni. Így nehéz költséghatékony döntéseket hozni amellett, hogy számolni kell a szervezet növekedésével is. A menedzselt informatikai biztonsági megoldások rugalmasak, jól skálázhatók és havi szintű költségei vannak, így tökéletes megoldást adnak IT biztonság hatékony üzemeltetésére.

Tudjon meg többet

FEDEZZE FEL

MENEDZSELT BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSAINKAT

 

 Korlátozott humán és pénzügyi erőforrás?


Egy olyan megoldásra van szüksége, aminek az üzemeletetési költsége alacsony és az IT csoport is az üzleti prioritásokkal tud foglalkozni. Ennek megfelelően cégünk megoldásai csomagkapcsoltak, rugalmasan bővíthetőek, professzionálisan vannak menedzselve és a lehető legnagyobb biztonsági szintet képviselik, hogy biztosítsák a folyamatos működést az Ügyfelek számára.

Speciális biztonsági és compliance igények merültek fel?


Valószínűleg már van dedikált IT biztonsági csoportja, de szükség lehet terjeszkedésre a kulcsfontosságú területeken a lehető legjobb adatvédelmi stratégiák alkalmazásában és fenyegetések elleni védekezésben.

 

MENEDZSELT BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Legyen szó akár olyan kisvállalatról, aminek egy fizikai tűzfal beszerezése és üzemeltetése is gondot okoz, vagy egy nagyvállalat SIEM rendszerének üzemeltetéséről és sérülékenységi monitoringozásról, megoldásink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

 

    • Több éves IT biztonsági tapasztalat
    • Kiemelkedő IT biztonsági közösségi tapasztalatok és tagságok, mint az OTX vagy a Metasploit
    • 24x7x365 rendelkezésre állás az ország bármely területén
    • Azonnali reagálás incidensek esetén
    • Megbízhatóság és költséghatékonyság

 

Ingyenes konzultációért forduljon szakembereinkhez!

TOVÁBB

 

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató