MENEDZSELT HÁLÓZATBIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

Miért éri meg a kiszervezett biztonsági üzemeltetés?

Ajánlatkérés

 

MILYEN IT BIZTONSÁGI KIHÍVÁSOKKAL KELL SZEMBENÉZNIE A VÁLLALKOZÁSOKNAK?

Napjaink egyre nagyobb kihívásokkal küzdő üzleti informatikai világában a rendszerek biztonsága a siker alapvető feltétele. Az egyre szofisztikáltabb fenyegetések és mobilitás ugrásszerű növekedése újabb és újabb feladatokat ad az informatikai szakembereknek, amiket sok esetben csak a megfelelő céleszközökkel és a mély IT biztonsági tudással lehet sikeresen venni.

A speciális tudás megszerzéséhez azonban rengeteg idő és megfelelő oktatás szükséges, ami pénzt követel. Emellett nem elhanyagolható a biztonsági céleszközök és programok költsége sem, amik komoly befektetést jelentenek.

A Black Cell MSS szolgáltatásai éppen erre nyújtanak megoldást: segítségünkkel professzionális eszközök és szakemberek kezelik az szükséges biztonsági feladatokat tervezhető havi költségek mellett.

 

MIÉRT VÁLTSON MENEDZSELT BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSRA?

Tapasztalat
Nemcsak egyszerűen biztonsági megoldások (behatolás megelőzés, incidenskezelés, stb.) szolgáltatásáról van szó, hanem egy olyan szintű tapasztalat és tudás meglétéről és hasznosításáról, amit egy belsős csapat nem biztos, hogy tud biztosítani. Jó példa, hogy a szolgáltató munkatársai akár naponta találkozhatnak DDoS támadásokkal, malware-ekkel, adathalász kísérletekkel, míg egy in-house csapat ritkán lát ehhez hasonló incidenseket.

Rendelkezésre állás
Egy kibertámadás bármikor megtörténhet, éjjel vagy nappal, hétvégén, vagy hétköznap. Éppen ezért kulcsfontosságú lehet a menedzselt biztonsági szolgáltatás, hiszen így vállalata 24/7 védve van a legújabb támadások ellen.

LEGNÉPSZERŰBB MENEDZSELT BIZTONSÁGI MEGOLDÁSAINK

1. Menedzselt UTM-ek és újgenerációs tűzfalak

A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a kritikus alkalmazásokkal és hálózatokkal rendelkező szervezetek biztonsági és működési kihívásainak. A Black Cell 24/7 biztonsági felügyeletet és teljes életciklus-menedzselést biztosít az UTM-ek és NGFW-k számára.

Kulcs előnyök

 • Megfizethető 24/7 szakértői biztonsági esemény felügyelet és kezelés
 • Olyan megoldás biztosítása, amely lehetővé teszi a belső IT csapatok számára, hogy hatékonyan és gyorsan megoldják a problémákat
 • Az újgenerációs technológiák maximális kihasználása a hozzáértő beállításoknak és a teljesítmény monitorozásnak köszönhetően
 • Az IT csapat tehermentesítése az újgenerációs eszközök konfigurálása alól
 • A biztonsági és hálózati műveletek költségeinek csökkentése
 • Az integrált threat intelligence adatbázis növeli a figyelmeztetések pontosságát
 • A compliance elvárásoknak való megfelelés
 • Teljes körű láthatóságot biztosít az eseménynaplókhoz, jelentésekkel és elemzésekkel

Ajánlatkérés


2. SIEM, biztonsági esemény és naplókezelés

Megbízható korrelációs szabályok és egy dedikált kiberbiztonsági szakértői csapat nélkül, a use case-ek és más SIEM-be integrált megoldások mit sem érnek, a SIEM rendszer önmagában nem képes megfelelően detektálni és reagálni a különböző fenyegetettségekre. Erre nyújt kiváló megoldást szolgáltatásunk, amely segít a SIEM rendszerek beállításában, hogy azok képesek legyenek azonosítani, monitorozni és reagálni a legújabb kiberbiztonsági fenyegetettségekre – ezáltal kihasználva és növelve a SIEM értékét.

Kulcs előnyök

 • Rugalmas megoldás, hogy megfeleljen vállalata egyedi igényeinek
 • Jó skálázhatóság, amely kiszolgálja a növekvő biztonsági igényeket
 • Költséghatékonyság, már az első naptól
 • A már meglévő SIEM megoldást nem szükséges cserélni
 • Azonnali biztonsági forrás
 • 24/7-es menedzselés, hétvégén és ünnepnapokon is
 • Több száz bevált use case és más tartalmak

Ajánlatkérés


3. Menedzselt WAF (Web Application Firewall)

A webalkalmazások a hackerek elsőszámú célpontjai, akik olyan támadásokat alkalmaznak, amivel kikerülhetik a hagyományos hálózatvédelmi technológiákat. Éppen ezért a vállalkozások számára kiemelten fontos, hogy rendelkezzenek alkalmazás-szintű biztonsági megoldással, hogy védelmet nyújtsanak a webes alkalmazások és az őket támogató szerverek, adatbázisok számára.

4. Menedzselt IDS/IPS szolgáltatások

Az IDS/IPS eszközök menedzselése speciális tudást igényel, mert ezek az eszközök csak akkor hatékonyak, ha jól vannak beállítva. Az IDS/IPS eszközök több ezer riasztást generálhatnak nap mint nap és ezek rengeteg fals pozitív információt tartalmazhatnak, amik megnehezítik a valós fenyegetettségek azonosítását és meghosszabbítják a reakcióidőt. A Black Cell csapata olyan biztonsági szakembereket biztosít, akik átfogóan patchelik, finomhangolják, frissítik és konfigurálják az IDS/IPS eszközöket.

 

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Kérjen személyes konzultációt, vagy személyreszabott árajánlatot.Ajánlatkérés

 

Szeretné megtudni, hogy a jelenlegi hálózatbiztonsági megoldása mire képes?

Jelentkezzen a Black Cell és a Palo Alto Networks közös Hálózatbiztonsági Életciklus Vizsgálatára!

Regisztráció

AJÁNLATKÉRÉS | SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató