OKTATÁS

szolgáltatások

Ajánlatkérés


Az informatikai biztonsági tréningeinkkel nemcsak a vállalatok és a munkavállalók biztonság-tudatossága (ún. awareness) erősíthető meg, hanem egy olyan tudást biztosít a rendszergazdák és más IT területen dolgozók számára, amit a napi informatikai biztonsági feladataik végrehajtása közben aktívan tudnak alkalmazni, ezzel biztonságosabbá téve a vállalat egészét, valamint hatékonyabbá téve a saját munkájukat.

Az alapszintű biztonság-tudatossági felkészítés mellett, a már felkészült vállalatok számára professzionálisabb képzéseket is tartunk, például az IT biztonsági megfelelőség, valamint SOC (Security Operations Center) és incidenskezelés területén.


 

FEDEZZE FEL

OKTATÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT


TÉMÁK

  • A Black Cell által forgalmazott termékekhez nyújtott felhasználói és rendszergazdai tréning (Sophos, Core Security, DeviceLock, Acunetix, Nessus, Rapid7 Metasploit és Nexpose). Azon ügyfeleknek ajánljuk, akiknél frissen kerültek bevezetésre a fent említett termékek, és a rendszeradminisztrátorok, valamint a végfelhasználók ismerkednek a rendszerekkel.
  • Black Cell biztonságtudatossági program (awareness): Az awareness-program olyan nyílt, tájékoztató tevékenység, amely keretében szakembereink tematikusan foglalják össze az adott személyi körrel kapcsolatba hozható biztonsági kérdéseket és lehetőséget adnak a visszacsatolásra a hozzájuk érkező jelzésekről. Konkrét, gyakorlati tapasztalatokon nyugvó ismereteket közlünk, amely segítségével cégünk hozzá kíván járulni az egyes intézményekben dolgozó munkatársak biztonsági potenciáljának növeléséhez, kiváltképp munkájuk, munkakörük felelősebb ellátásához. A biztonságtudatosságra minden kritikus, szenzitív adatot kezelő szervezetnél szükség van a fejlett információgyűjtési (akár social engineering) támadások elkerülése érdekében.
  • Az operációs rendszerek belső védelmének megerősítése (hardening)
  • Hálózatbiztonság
  • Hatósági megfelelési (compliance) tréningek: ITIL, COBIT, ISO2700x, PCI DSS
  • Információbiztonsági feladatok tervezése, ütemezése és priorizációja a szervezeten belül
  • SOC (Security Operations Center) és incidenskezelés

Kérjen konzultációs időpontot, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató


To Top