RED TEAMING

szolgáltatások

Ajánlatkérés


Az információ biztonság az IT iparág leggyorsabban növekvő területe. Ma már nem elég egy tűzfalat és egy antivírust feltelepíteni, hogy biztonságban tudjuk vállalati értékeinket, információinkat, hanem sokkal komplexebb megközelítésre van szükség.


MI A RED TEAMING?

A kiber támadások többféle forrásból és szándékkal érkezhetnek, amelyek következtében a vállalatok már nemcsak saját biztonságuk miatt aggódhatnak, ugyanis akár jogilag felelősségre is vonhatóak, ha ‘engedik’, hogy az erőforrásaikat hackerek más vállalatok támadására használják. Egy jól megtervezett információ biztonsági rendszer fizikai biztonság, kommunikáció biztonság, számítógépes és hálózati biztonság kombinációjából tevődik össze. Ennek eléréséhez olyan intézkedéseket kell bevezetni, amelyek megakadályozzák a vállalat információs értékeinek jogosulatlan használatát, valamint a proaktív kockázat menedzsmentet is elengedhetetlenné válik.

A kockázat menedzselését segíti elő a Red teaming szolgáltatás, amelynek legfőbb célja, hogy meghatározza a vállalat kockázati besorolását, valamint technológiájára, alkalmazottaira és létesítményeire vonatkozó sérülékenységeit.


FEDEZZE FEL

RED TEAMING SZOLGÁLTATÁSUNKAT


HOGYAN ZAJLIK?

A Red teaming során többféle támadás kerül végrehajtásra egymás mellett párhuzamosan, pl. social engineering, fizikai penetrációs tesztelés, alkalmazás penetrációs tesztelés, hálózat penetrációs tesztelés, stb. A támadások célja azoknak a valós fenyegetettségeknek az azonosítása, amelyek egy lehetséges rossz indulatú támadás alkalmával kihasználhatóak lehetnek, pl. virtuális vagy fizikai hozzáférést biztosíthatnak a szenzitív információkhoz – ezáltal adatszivárgást és a teljes rendszer/hálózat kompromittálását előidézve.

A magasan képzett biztonsági szakemberek tulajdonképpen támadásokat szimulálnak, annak érdekében, hogy:

    • azonosítsák a fizikai, hardveres, szoftveres és emberi sérülékenységeket
    • biztosítsák a vállalat kockázati szintjének jobb megértését
    • segítsék a felismert biztonsági gyengeségek kijavítását

Kérjen személyes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

TOVÁBB


Sérülékenység vizsgáló termékeinkről itt talál bővebb információt!


To Top