SOCIAL ENGINEERING

szolgáltatások

Ajánlatkérés


Az alkalmazottak viselkedése nagy hatással lehet egy vállalat információ biztonságára, általában az emberi tényező a leggyengébb láncszem a biztonsági láncolatban. Nagyon sok esetben a vállalatok hiába használják a legújabb technológiai és fizikai biztonsági megoldásokat, a megfelelő szintű biztonsági tudatosság kialakítása – oktatások révén – elengedhetetlenné válik az alkalmazottak, beszállítók és alvállalkozók számára.


MI A SOCIAL ENGINEERING?

Mivel a hackerek is tisztában vannak a fentiekkel, az első célpontjuk mindig az ember. A kiberbűnözők szofisztikált social engineering eszközöket használnak, hogy meggyőzzék, manipulálják a célpontokat annak érdekében, hogy szenzitív információkhoz, vagy pl. belső hálózati hozzáféréshez jussanak.

A Social Engineering szolgáltatásunk éppen az emberi tényező vizsgálatát helyezi előtérbe, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalati biztonság kialakítása során.


FEDEZZE FEL

SOCIAL ENGINEERING SZOLGÁLTATÁSUNKAT


HOGYAN ZAJLIK?

Különböző automatizált és manuális teszteléseken alapuló vizsgálati és elemzési technikákat alkalmazva, a biztonsági szakembereink valósághű social engineering kampányokat terveznek meg, az alkalmazottak és folyamatok tesztelése céljából.

Az alábbi módszerek a legelterjedtebbek:

    • Open Source Intelligence Gathering – információ gyűjtés nyilvános forrásokból
    • Phishing, Spear Phishing – adathalász e-mailek
    • Vishing (Voice Phishing) – adathalász telefonok
    • Megtévesztés, manipulálás – pl. segítség kérés kollégaként

Kérjen személyes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

TOVÁBB


Sérülékenység vizsgáló termékeinkről itt talál bővebb információt!


To Top