TENABLE

IO

Ajánlatkérés

 

ESZKÖZ A SÉRÜLÉKENYSÉGEK AKKURÁTUS AZONOSÍTÁSÁHOZ, VIZSGÁLATÁHOZ ÉS PRIORIZÁLÁSÁHOZ

A Tenable.io a „Tenable Cyber Exposure Platform” integráns részeként képes az informatikai biztonsággal kapcsolatos döntések meghozatalához szükséges információk nyújtására, melyek segítségével annak biztonsági menedzsmentje gyorsan és könnyen megvalósíthatóvá válik.

Áttekintés Funkciók

Folyamatos adaptáció

Az informatika világa gyakran változik, melyhez folyamatosan adaptálni kell a sérülékenységekkel kapcsolatos stratégiát. A szervezetek állandóan új virtuális és felhőalapú eszközökkel gazdagodnak, emellett egyre jobban terjed a mobileszközökön keresztüli munkavégzés. Ezek viszont új sérülékenységekkel járnak, így a megfelelő biztonsági szint eléréséhez már nem elég csak a tradicionális eszközök szkennelése.

Sérülékenységmenedzsment a jelen kor viszonyaira szabva

A Tenable.io képes az eszközök és azok sérülékenységeinek akkurátus feltérképezésére, változzon bármilyen gyorsan a környezet. Intuitív és könnyen kezelhető, grafikus felületének köszönhetően egyszerűen integrálható más termékekkel, illetve a felhős megoldás okán bárhonnan elérhető, így könnyítve meg a biztonsággal foglalkozó csapatok munkavégzését és javítva azok produktivitását.

Még több információ

KULCS JELLEMZŐK

 

Ajánlatkérés

FEDEZZE FEL

A TENABLE TERMÉKÉT

 

ELŐNYÖK A BIZTONSÁGI OPERATÍV CSAPATOK SZÁMÁRA

Növeli a produktivitást

Felgyorsítja a biztonsági kockázatok kiértékelését, a biztonsági hiányosságok és elrontott konfigurációk mihamarabbi kezelése érdekében. Az alapvető biztonsági értékelés már a szkennelés ötödik percétől elérhető.

Rámutat arra, ami fontos

Élvezze ön is az egyértelmű és végrehajtható információkat, melyek nemcsak átláthatóvá teszik a szervezet biztonsági állapotát, de emellett megkönnyítik az infrastruktúrára leselkedő veszélyekkel kapcsolatos döntéshozatalt is.

 

Ajánlatkérés

Véget vet a vakfoltoknak

A Tenable segítségével, a versenytársakhoz képest 32%-kal nő meg a detekciós képességek lefedettsége. A megoldás a piac legfejlettebb eszközkövetési és sérülékenységdetektálási motorjával rendelkezik, illetve jelenleg 109.000 plugin segítségével végzi munkáját különböző platformokon.

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top