TENABLE

Nessus

Ajánlatkérés

 

NESSUS: AZ IPARI STANDARD SÉRÜLÉKENYSÉG VIZSGÁLÓ

A Nessus az információbiztonsági szakemberek leggyakrabban használt eszköze az infrastruktúrában lappangó sérülékenységek fölfedésére. Legyen szó alkalmazásokról, operációs rendszerekről, vagy éppen rossz konfigurációs beállításokról, mindenhol megállja a helyét.

Áttekintés Funkciók

Első a sérülékenységvizsgálók között

A Nessus már az alapoktól az információbiztonsági szakemberek segítségével, ezen szakemberekért lett készítve. Pont ezért folyamatos a törekvés a fejlesztők részéről, hogy az alkalmazás a lehető legjobban kiszolgálja ezt a réteget és a lehető legátfogóbb sérülékenységvizsgáló platform legyen a piacon.

A törekvés sikerét mutatja, hogy jelenleg több, mint 24.000 szervezet használja az alkalmazást világszerte és egyike a legszéleseb körben elterjedt biztonsági technológiáknak.

Még több információ

KULCS JELLEMZŐK

Első a pontosságban

A Nessus az iparág legalacsonyabb falspozitív rátájával rendelkező eszköze.

0.32 db falspozitív egymillió szkennelésenként

Még több információ

Első az adaptációban

A Nessust jelenleg több, mint 24.000 szervezet veszi igénybe és eddig több, mint kétmillióan töltötték le. Ebből kifolyólag az alkalmazás a leginkább használt sérülékenységvizsgáló a világon.

Első a lefedettségben

A Nessus rendelkezik a legmélyebb és legszélesebb körű tudással a sérülékenységekről.

45,000+ CVE lefedve
100,000+ Plugin
100+ új plugin
hetente

 

Ajánlatkérés

FEDEZZE FEL

A TENABLE TERMÉKÉT

 

TÖBBÉ NEM TALÁLGATÁS A SÉRÜLÉKENYSÉG VIZSGÁLAT

A “Tenable Research” csapat erejével

A Tenable csapata szoros együttműködésben dolgozik a világ legelismertebb informatikai biztonsági szakembereivel, hogy frissen tartsa az alkalmazást. Legyen szó eddig ismeretlen, vagy már ismert sérülékenységekről, a Nessus mindig naprakészen tartja a védelmet, így segítve az ön biztonsági elemzőinek munkáját.

 

Az elmúlt három évben több, mint száz nulladik napi sérülékenység azonosítása.

Új pluginek a sérülékenységek felfedezésétől számított 24 órában (átlagos elkészülési idő).

 

A Nessus pluginjei automatikusan és valós időben frissülnek, ezzel mindig naprakészen tartva az alkalmazás sérülékenységekkel és rosszindulatú kódokkal kapcsolatos tudását. Ennek köszönhetően ez a legkönnyebb és leggyorsabb út az infrastruktúra sérülékenységeinek felkutatásához, illetve azok remediálásához és priorizálásához.

 

Szakértőktől szakértőknek

A Nessust az elejétől fogva szakemberek készítették, szakembereknek. Ennek köszönhetően az eszköz minden része úgy lett tervezve, hogy könnyebbé és egyszerűbbé tegye a rendszerek analízisét és ezen analízis kiértékelését.

 

Ajánlatkérés

 

Előre elkészített szabályzatok és sablonok

A rendszer már alapállapotban tartalmaz előre konfigurált sablonokat a különféle IT és mobileszközökhöz, a konfigurációs auditoktól kezdve a patch management hatékonyágának felméréséig, hogy a rendszer a lehető legrövidebb idő alatt hasznossá váljon. Emellett tartalmaz több, mint 450 sablont, melyek megkönnyítik a különféle megfelelőségi keretrendszerek és hardening framework-ök használatát.

  • Testreszabható riportolás
  • Valós idejű eredmények
  • Nézetek csoportosításának lehetősége

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top