TENABLE

SC

Ajánlatkérés

 

ESZKÖZ A SÉRÜLÉKENYSÉGEK AKKURÁTUS AZONOSÍTÁSÁHOZ, VIZSGÁLATÁHOZ ÉS PRIORIZÁLÁSÁHOZ

A Tenable.sc (előző neve: SecurityCenter) segítségével valós idejű és folyamatosan frissülő információkhoz juthat szervezete biztonsági állapotáról, mely nagyban felgyorsítja a sérülések azonosítását és javítását.

Áttekintés Funkciók

A hálózat átfogó ismerete

A hálózaton lévő eszközök és azok sérülékenységei folyamatosan bővülnek és fejlődnek. Éppen ezért az időszakos sérülékenységvizsgálatok és auditok nem elégségesek azok védelmére, illetve nem nyújtanak mindenre kiterjedő védelmet és betekintést.

Még több információ

Sérülékenységmenedzsment, lokálisan

A Tenable.sc segítségével átfogó képet kaphat a hálózatról, miközben az adatszivárgás esélye minimális. A Nessus iparági standard technológiájára építve, a Tenable.sc képes az eddig ismeretlen eszközök és sérülékenységek feltárására, illetve a nem várt hálózati változások monitorozására, mielőtt azokat egy esetleges harmadik fél kihasználná.

KULCS JELLEMZŐK

 

Ajánlatkérés

FEDEZZE FEL

A TENABLE TERMÉKÉT

„A Tenable.sc a hálózatunk szószólójává vált, így az egy újabb betekintési réteggel gazdagodott, mely segítségével képesek voltunk biztonsági programunk eredményeinek bemutatására, vezetőink felé.”

Ted Tomita, Senior Vice President and Chief Technology Officer, Catskill Hudson Bank

 

LEGFONTOSABB ELŐNYÖK

A fenyegetések proaktív kezelése

A Tenable.sc képes a fenyegetések és az előre nem dokumentált hálózati változások földerítésére és célzott riasztások küldésére ezekről, hogy az ilyen esetek mihamarabb kezelésre kerüljenek.

Instant átláthatóság

Élvezze a könnyen átlátható és értelmezhető dashboardokat és riportokat, melyek segítségével könnyen megállapítható a infrastruktúra biztonsági elemeinek hatékonysága és aktuális kitettsége a sérülékenységekkel szemben.

Ajánlatkérés

 

 

Megszünteti a vakfoltokat

Totális transzparencia a hálózati eszközök, aktivitás és események terén, karöltve az átfogó sérülékenységi értékeléssel.

Bizonyított megfelelőség

A megfelelőség bizonyítása és monitorozása, különféle, beépített modulok segítségével, melyek lefedik a leggyakoribb ipari és szabályozói framework-öket.

Megnövelt produktivitás

A beépített riportok szükségtelenné teszik a táblázatok és külső riportok káoszának manuális böngészését, így szabadítva fel időt a tényleges sérülékenységek elleni harchoz.

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top