VEEAM Availability Platform a Hybrid Cloud-ra

VEEAM

A VEEAM Availability Platform for the Hybrid Cloud az Availability for the Always-On Enterprise egy új generációját hozza magával. A vállalkozások és vállalatok minden méretét olyan eszközökkel látja el, amelyek gondoskodnak az elérhetőségről virtuális, fizikai és felhőalapú workloadok esetén egyaránt a következő képességeknek köszönhetően:

  • Vállalati folytonosság: Helyreállítási Service Level Objective-ek (SLO-k) készítése kevesebb, mint 15 percenként minden applikációról és adatról; automatizált katasztrófa-elhárítás (DR) összehangolás.
  • Mozgékony munkaterhelés: minden munkaterhelés bármely felhőn vagy helyen keresztül elérhető annak érdekében, hogy az IT befektetéseket maximalizálja, és hogy növelje a flexibilitást.
  • Compliance és átláthatóság: proaktív ellenőrzés, jelentés, tesztelés és dokumentáció, hogy biztosítsa a vállalati és szabályozói feltételeknek való megfelelést.

A Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud komponensei:

Veeam Availability Suite

A Veeam Availability Suite a Veeam vezető terméke, amely hozzáférhetőséget biztosít a privát felhőhöz és a virtuális rendszerekhez a Veeam Backup & Replication és a Veeam ONE által.

Veeam Availability Orchestrator

A Veeam Availability Orchestrator DR összetevőket biztosít a vállalatnak, amely magában foglalja a meghatározott DR terv alapján működő Veeam biztonsági mentéseket és másolatokat és a policy-alapú DR dokumentációt, teljesítést és tesztelést is.

Veeam Availability Console

A Veeam Availability Console egy felhő-kompatibilis platform, amely egy egyszerűbb módot biztosít a vállalatoknak a távoli irodák és a központtól távol lévő munkaállomások, eszközök és erőforrások menedzselésére, valamint lehetővé teszi a szolgáltatók számára a Veeam-alapú BaaS (Backup-as-a-Service) és DRaaS (Disaster Recovery-as-a-Service) eljuttatását az ügyfelekhez.

Veeam Agent for Microsoft Windows

A Veeam Agent for Microsoft Windows hozzáférhetőséget biztosít a Windows-alapú szerveken hosztolt nyilvános felhőhöz és workloadokhoz– legyen az helyi számítógépeken vagy publikus felhőn.

Veeam Agent for Linux

A Veeam Agent for Linux hozzáférhetőséget biztosít a Linux-alapú szerveken hosztolt nyilvános felhőhöz és workloadokhoz – legyen az helyi számítógépeken vagy publikus felhőn.

Veeam Cloud Connect

A Veeam Cloud Connect az a kulcsfontosságú technológia, amely biztosítja, hogy a virtuális workloadok és adatok a helyi számítógépek és a nyilvános felhő között tudjanak mozogni. Továbbá akadálytalanul áramoltatja a felhőalapú workloadok biztonsági mentéseit és helyreállításait, ezáltal egy teljesen integrált, gyors és biztonságos módot kínálva a biztonsági mentések készítésére, másolására, és az azokon alapuló visszaállításra a felhőre vagy a felhőről.