VEEAM

Hyper-Availability Platform

Ajánlatkérés

 

MIBEN MÁS A VEEAM MEGOLDÁSA?

Az Adat, mint a digitális átalakulás motorja és forrása a fontos és végrehajtható információnak, a siker legfontosabb eleme, ezért hiperkritikus. Ellenben ugyanez az adat megannyi kihívást is rejt magában, mint a hipernövekedés, hiszen a digitális univerzum kétévente duplájára nő és a felhasznált platformok, alkalmazások és eszközök számossága okán egyre heterogénebb környezetbe kerülnek.

A Veeam Hyper-Availability Platform a legmegfelelőbb megoldás abban, hogy házirend- és a viselkedésalapú megoldásokkal segítse fejleszteni azt az utat, hogy okosabb és önállóbb lehessen az adatok irányítása, és hogy elérhetőek legyenek minden applikáció és felhő infrastruktúra között.

Áttekintés Funkciók

 

DataLabs

A Veeam DataLabs lehetővé teszi az új funkciók és frissítések tervezését, biztonsági és megfelelőségi tesztelését, valamint kapacitástervezését más rendszerek megzavarása nélkül. A Veeam DataLabs segít a digitális szolgáltatások ütemének felgyorsításában más folyamatok megszakítása nélkül.

Láthatóság és felügyelet

A teljes informatikai infrastruktúra, valamint a szolgáltatók beállításai egy darab dashboardon. A Veeam ONE segítségével számos betekintési és reporting lehetőség nyílik minden munkamenetbe. A szolgáltatók a Veeam Availability Console-t használhatják, hogy ügyfeleiknek átláthatóságot és központi irányítást biztosítsanak.

 

Ajánlatkérés

 

FEDEZZE FEL

A VEEAM TERMÉKÉT

Cloud

A Veeam adatvédelmi megoldásokat kínál a több felhőtípussal rendelkező vállalkozás számára, amely erős szövetségi partnerkapcsolatokat és zökkenőmentes technológiai integrációt kínál a vezető menedzselt tárhelyszolgáltatókkal, köztük az Amazon Web Services (AWS), a Microsoft Cloud, az IBM Cloud és több mint 18 000 felügyelt cloud szolgáltatóval, az adatok védelme érdekében minden felhőmegoldáson keresztül.

 

SaaS

Gondoskodjon arról, hogy képes legyen önállóan kezelni a SaaS adatait megszakítások nélkül. A Veeam Backup for Microsoft Office 365 eltávolítja a kockázatot, hogy elveszti hozzáférését az Exchange online e-mail adataihoz, és biztosítja a Hyper-Availability felhasználók számára.


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top