Antivírusra épülő integrált biztonsági megoldások

Csomagkapcsolt, moduláris felépítésű végpontbiztonsági megoldások. Egy licenc tartalmazza az összes szükséges védelmi megoldást, minden eszköz részére. Legyen szó akár az eszköz-, alkalmazás felügyeletről, patch-ek napra készen tartásáról, web szűrésről vagy védelemről, kliens oldali tűzfalról, titkosításról, adatszivárgás megelőzésről és mobil eszköz védelemről, megoldásaink között biztosan megtalálja a megfelelőt vállalata részére.

Tudjon meg többet

UTM-ből menedzselhető végpontbiztonság

Az UTM eszközök (Unfied Threat Management) a hálózatbiztonsági megoldások – levelező, web, webszerver, stb – mellett képesek a végpontbiztonságot is ellátni, központosítani, így egyetlen biztonsági konzolból lehet ellátni az egész hálózat védelmét. Az UTM-ből menedzselhető kliens oldali antivírus és IPS azonosítja és megállítja a vírusokat, trójaiakat, kémprogramokat, adware-eket és a nem kívánatos alkalmazásokat

Tudjon meg többet

Felhő alapú megoldások

A megoldás azoknak a vállalatoknak előnyös, akik nem szeretnének lokálisan  antivírus szervert üzemeltetni. A Sophos Cloud egyazon biztonságot nyújt a Windows(kliens és szerver oldalon), Mac és mobil eszközök részére egyaránt. A több rétegű védelme megállítja a malware-eket,  azonosítja a webes exploit-okat azonosítása, tartalmaz  HIPS-et és puffer túlcsordulás elleni védelmet, biztosítva ezzel a hatékony biztonságot.

Tudjon meg többet

 

Következő generációs végpont védelem

Az új generációs végfelhasználó védelem az innovatív végpont, mobil és titkosítási technológiák integráltságát jelenti, a jobb védelem és az egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Mind a webről érkező, mind a levelezést érintő fenyegetést kiszűr, kiváló DLP megoldást tartalmaz, levelezés titkosítást, a mobil eszközök központosított kezelését és mindezt egyetlen webes konzolból menedzselhetően.

Tudjon meg többet