VÉGPONTBIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

Biztonsági megoldások minden végpontra, mobil eszköz menedzsment

Ajánlatkérés

 
 

 

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKÉT

 

SOPHOS ENDUSER PROTECTION | Teljeskörű végpontvédelmi megoldás: adat és web biztonság a munkaállomásokon, mobil eszközökön

A Sophos Endpoint Protection adat és web biztonságot tesz lehetővé a munkaállomásokon és a mobil eszközökön egyaránt, ahol a felhasználó van licencelve, nem pedig az eszközök.

Áttekintés Komponensek Licencelés

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Próbálja ki ingyenesen, kérjen személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A PALO ALTO TERMÉKÉT

 

PALO ALTO NETWORKS TRAPS | Fejlett végpontvédelmi megoldás

A Traps egy új korszakot jelent a hagyományos antivírusok után: az ismert és ismeretlen malware-eket és az exploitokat egy látnoki, többmódú megközelítéssel még azelőtt blokkolja, hogy azok a végpontokat – mint például a laptopokat, asztali gépeket és szervereket – kompromittálhatnák.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ingyenes kockázatelemzést, és személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB

 


To Top

 

FEDEZZE FEL

A CARBON BLACK TERMÉKÉT

 

CARBON BLACK | Új korszak a végpontvédelemben

A hálózatvédelmi háborút már a végpontnál vívják. A Carbon Black segít megnyerni a háborút. A végpont az összes támadás célja. Minden digitális információt, amit egy támadó csak kívánhat, végpontokon (felhasználói eszköz, szerver) tárolunk. Az egyetlen ok, amiért a támadók a hálózatot ostromolják, a végponthoz való hozzáférés vágya.

A végpont sebezhető. A legtöbb szervezet olyan eszközöket használ a végpontvédelemhez, amelyek elképesztően elavultak, és nem tudják felvenni a versenyt napjaink célzott támadásaival.

A végpont az új határvonal. A mobil eszközök széles elfogadásával a vállalatot körülvevő védelmi sáv gyakorlatilag eltűnt, a helyét az újgenerációs készülékek veszik át. Épp emiatt ezeknek a végpontoknak a védelmére van szükség.

Napjainkban az egyszerű hálózatbiztonságnál több kell: a végpontot szükséges védeni.

Áttekintés CB Security Platform CB Defense CB Response

Figyeljen oda minden mozdulatra. Nem lehet tudni idő előtt, hogy mi rossz fog történni. Folyamatosan figyelni és rögzíteni kell mindent, meg kell őrizni az adatokat, hogy azokból utána tanulságokat lehessen levonni. A végpont a legbiztosabb információforrás.

Tárja fel a teljes támadást. Amint létrehozta a nyilvántartó rendszert, akkor vissza lehet tekerni mindig, hogy megnézze, hogyan történt a támadás. Ez lehetővé teszi a forrás megértését, majd megszüntetését.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen egyedi árajánlatot!

TOVÁBB

 


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SYMANTEC TERMÉKÉT

 

SYMANTEC | Endpoint Protection

A világ legfejlettebb, Agent alapú végpontvédelmi megoldása, prevencióval, detekcióval, adaptációval és a kártevők megtévesztésével.

Áttekintés Funkciók

Csak a Symantec képes megvédeni végpontjait egy, integrált Agent segítségével:

  • Lecsap a bénító erejű zsarolóvírusokra és eddig ismeretlen támadásokra, egy, több rétegű védelem segítségével, mely kombinálja a signatureless és kritikus végpontvédelmi technológiákat
  • Maximálja a védelmet és minimalizálja a fals pozitívokat továbbfejlesztett gépi tanulással és viselkedés-analízissel
  • Blokkolja a zero-day támadásokat, melyek a memória alapú sérülékenységekre vadásznak a népszerű alkalmazásokban
  • Valós időben állítja be detekciós képességeit, hogy a céges biztonsági architektúra mindig csúcsteljesítményen üzemeljen

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ingyenes kockázatelemzést, és személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB

 

 

FEDEZZE FEL

A FIREEYE TERMÉKÉT

 

FIREEYE | Antivírusokon túlmutató képességek

FireEye Endpoint Security egy hagyományos végpontvédelmi és antivirus megoldásokon túlmutató eszköz, mely képes megvédeni rendszereit mind az ismert, mind pedig az eddig ismeretlen fenyegetések ellen. Agent-alapú megoldás, mely ebben az egy kicsi, ámbár erős eszközben ad választ az elemzők legégetőbb kérdéseire.

“Ki? Mit? Merre? Mikor?” – ezen információk gyors megszerzése a legfontosabb a hatékony védelem kialakításához. A FireEye végponti védelem egyesített monitorozó felülete pedig egy könnyen áttekinthető megoldást kínál az elemzők kímélése, illetve az incidensek esetén bekövetkező nyomozás fölgyorsítása érdekébe. Ezzel és a hatékony analízissel közel valós idejű válságkezelés érhető el.

Áttekintés Funkciók

Önműködően detektálja és megállítja a malware-eket, exploit-okat és a végpontokat érő egyéb támadásokat

Az Exploit Guard segítségével képes végponti viselkedésanalízissel fölfedni és blokkolni az alkalmazások okozta veszélyeket.

A végpontokat érő támadások valós idejű detektálása és blokkolása

Fölfed, megvizsgál és analizál minden gyanús aktivitást és végponti incidenst, ezzel pedig megállítja az összes támadást, többek között a C2 kommunikációt, a horizontális szkennelést, és a gyanús processzeket

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen egyedi árajánlatot!

TOVÁBB

 

 

 

FEDEZZE FEL

A ZIMPERIUM TERMÉKÉT

 

ZIMPERIUM |Hatékony mobil eszköz védelem

A Zimperium  mobil fenyegetettségek elleni védelmi  megoldása lehetőséget ad a BYOD biztonságos engedélyezésére. Egyensúlyban tartja a jobb produktivitás miatt felruházott mobil dolgozókat, miközben biztonságban tartja az eszközöket. Egyszerű. Az állandó biztonság lehetőséget ad a rendszergazda, IT biztonsági felelős számára, hogy megfelelő rálátást nyerjen az eszközök forgalmára és kezelhesse a biztonsági eseményeket anélkül, hogy az kihatna az eszköz használhatóságárra, lemerítené az akkumulátort.

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


Próbálja ki az ingyenes vállalati demót, és kérjen személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKÉT

 

SOPHOS Mobile | Secure Unified Endpoint Management

A Sophos Mobile egy Unified Endpoint Management and Security megoldás, amely segítségével kevesebb idő és energia befektetése szükséges a mobileszközök biztonságához és menedzseléséhez. Ez az egyetlen integrált, újgenerációs végpontbiztonsági platform. A Sophos Mobile a Windows 10, macOS, iOS, valamint Android rendszereket támogatja.

Áttekintés Funkciók

Produktivitás

Hadd dolgozzanak a felhasználók a saját ízlésük szerint, olyan eszközökön amilyenen szeretnének, mindezt biztonságosan.

Egyszerűség

Könnyen kialakítható, menedzselhető és felügyelhető rendszer.

Még több információ

Biztonság

Biztosíthatja, hogy céges adatai ne kerüljenek külső kézbe és hogy ne legyenek különféle kártékony kódok célpontjai.

Érték

A felhasználó alapú árazás segítségével kedvezőbb áron biztosíthatja és felügyelheti eszközeit.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


Még több információért, és egyedi árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A VMWARE AIRWATCH TERMÉKÉT

 

AIRWATCH | Enterprise Mobility Management

Szabályozza bármely végpontot az egész életciklusa alatt, operációs rendszertől függetlenül, egyetlen menedzsmentkonzolon. Támogatja a változatos felhasználási helyzeteinek egészét egy megoldással, amely tartalmazza a teljes eszköz menedzsmentet, alkalmazásszintű szabályozást a BYOD-knek vagy az üzleti felhasználások tömkelegének, mint például a kioszkok és megosztott eszközök használata.

Áttekintés Funkciók

Biztonság minden szinten

Védi a vállalati alkalmazásokat és információkat minden hálózaton. Az AirWatch rétegelt biztonsági megközelítést biztosít, amely körülfogja az alkalmazásokat, a felhasználókat, az információkat, a hálózatokat és a végpontokat is. Minden biztonsági beállítás és policy konfigurálható egy vállalati mozgékonyság menedzsment platformmal egy átfogó biztonsági modellért.

Egyszerű használat

Könnyen használható vállalati alkalmazások révén növeli a mobil produktivitást. A VMware Workspace ONE produktivitást célzó alkalmazások készlete, amely elérhető az AirWatch-csal, problémamentes hozzáférést biztosít a vállalati alkalmazásokhoz az azokhoz járó biztonsággal az alkalmazottak produktivitásának érdekében. A felhasználóbarát mobil termelékenység alkalmazások készlete magában foglalja a vállalati emailt, a naptárat, a böngészőt, a szórakoztató tartalmakhoz és a közösségi hálókhoz.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


Próbálja ki az ingyenes, 30 napos demót és kérje egyedi árajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató