VISELKEDÉS ELEMZÉS

Mesterséges intelligencia az IT biztonságban

Ajánlatkérés

 

Darktrace

Valós idejű fenyegetettség észlelés és osztályozás, a világ egyik vezető gépi tanulási módszereket fejlesztő vállalatától!

Áttekintés Funkciók

 

A Darktrace az egyetlen olyan számítógépes védelmi technológia, amely képes észlelni a rendellenes viselkedést anélkül, hogy tudná, pontosan mit keres. Nincs szignatúra csakis matematikusok által fejlesztett öntanuló algoritmusok!

Előnyök

  • Adaptív – a szervezettel együtt fejlődik
  • Önmagát fejlesztő – folyamatosan finomítja a normákról alkotott szabályait
  • Probabilisztikus – kidolgozza a komoly fenyegetések valószínűségét
  • Valós idejű – észreveszi a kialakuló fenyegetéseket
  • Kevés számú fals pozitív – a gyenge mutatókkal való korreláció
  • Agnosztikus adatfeldolgozás – minden adatforrás felhasználása
  • Magas pontosság – modellezi az humán erőforrás, eszköz és vállalat magatartását
  • 1 órás installáció – nincs szükség konfigurációra

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ingyenes próbaverziót, vagy egyedi árajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

Netwrix Auditor

Teljes átláthatóság és kontroll a hibrid IT környezetek felett.

 

 

A Netwrix Auditor lehetővé teszi a változások, konfigurációk és hozzáférések feletti kontrollt a hibrid és Windowsos IT környezetekben az adatvédelem és gyanús felhasználói viselkedések kinyomozásának érdekében. A platform alapvetőleg 5 kérdésre ad választ: Ki, Mit, Mikor, Hol, Miért módosított tárolva az előtte és utána állapotot.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen egyedi árajánlatot vagy demót!

TOVÁBB


To Top

 

PatternEx Threat Prediction Platform

Powered by the AI2 Vision and Active Contextual Modeling Technology.

 

 

Az IT szakemberek nap mint nap szembesülnek azzal a kihívással, hogy egyre több adatot kell elemezni hatékonyan, valós időben. Egyre több adat van, de a hozzáértő emberek száma és az erőforrások limitáltak, így a vállalatok egy lépéssel a támadók mögött maradhatnak. Erre a problémára született meg a PatternEx mesterséges intelligenciát használó megoldása.

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott árajánlatot és 30 napos próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

Vectra AI

Mesterséges intelligencia, amely automatizálja a valós idejű fenyegetettség azonosítást és az azokra való választ.

 

 

A kibertámadók felismerésének és megállításának leggyorsabb módja minden tényező szempontjából – a felhasználóktól kezdve, az IoT eszközökön át az adatközpontokig és a felhőig. A Vectra AI kombinálja az emberi szakértelmet és a fejlett kibervédelmi incidenskezelést az adattudomány és a modern gépi tanulási technikák széles skálájával, annak érdekében, hogy automatizált fenyegetettség-észlelést, osztályozást és korrelációt biztosítson az egész vállalaton belül non-stop.

Eszközök priorizálása

A valós idejű támadás és automatizált fenyegetettség felderítésnek köszönhetően a kulcsfontosságú eszközökön gyorsan azonosíthatóak a kibertámadások, még mielőtt súlyos kárt okozhatnának.

Gyors incidenskezelés

Gyors és határozott esemény kezelést tesz lehetővé azzal, hogy összegyűjti a legrelevánsabb információkat és kontextusokat. A Vectra AI kiküszöböli a manuális vizsgálatokat, automatizálva priorizálva a fenyegetettségeket.

Átláthatóság

Rálátást biztosít a fenyegetettségekre a vállalat minden területén, a virtualizált adatközpontokban és az összes hálózati eszközben, beleértve az IoT és BYOD eszközöket is.

Hatékonyság

A Vectra AI átlátható kiindulási pontot nyújt a fenyegetettségek kivizsgálására, ezzel felgyorsítva a SIEM és forensic-elemző rendszerek hatékonyságát.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen egyedi árajánlatot és ingyenes demót!

TOVÁBB


To Top