AirWatch

Enterprise Mobility Management

 

  • Szabályozza bármely végpontot az egész életciklusa alatt, operációs rendszertől függetlenül, egyetlen menedzsmentkonzolon. Támogassa a változatos felhasználási helyzeteinek egészét egy megoldással, amely tartalmazza a teljes eszköz menedzsmentet, alkalmazásszintű szabályozást a BYOD-knek vagy az üzleti felhasználások tömkelegének, mint például a kioszkok és megosztott eszközök használata.
  • Az alkalmazásokat teljes életciklusuk alatt támogatja. Bármely alkalmazást problémamentesen irányíthatja és telepítheti – legyen az natív, webes vagy távoli – egyetlen alkalmazás katalóguson keresztül minden eszközön beépített belépési rendszerrel.
  • Automatizálja a folyamatokat, és intelligens bepillantást ad. Az erőteljes automatizáló motorok csökkentik az IT-ra nehezedő terhet, amely tipikusan összefüggésbe hozható az új eszközök üzembehelyezésével, és a mindennapi mozgékonyság menedzsmenttel.
  • Védi a vállalati alkalmazásokat és információkat minden hálózaton. Az AirWatch rétegelt biztonsági megközelítést biztosít, amely körülfogja az alkalmazásokat, a felhasználókat, az információkat, a hálózatokat és a végpontokat is. Minden biztonsági beállítás és policy konfigurálható egy vállalati mozgékonyság menedzsment platformmal egy átfogó biztonsági modellért.
  • Könnyen használható vállalati alkalmazások révén növeli a mobil produktivitást. A VMware Workspace ONE produktivitást célzó alkalmazások készlete, amely elérhető az AirWatch-csal, problémamentes hozzáférést biztosít a vállalati alkalmazásokhoz az azokhoz járó biztonsággal az alkalmazottak produktivitásának érdekében. A felhasználóbarát mobil termelékenység alkalmazások készlete magában foglalja a vállalati emailt, a naptárat, a böngészőt, a szórakoztató tartalmakhoz és a közösségi hálókhoz.

Menedzseljen minden végpontot egy megoldásban

Az AirWatch arra készült, hogy bármely végpont egész életciklusát irányíthassa minden főbb operációs rendszeren egyetlen vállalati menedzsment konzolon keresztül.

Teljes alkalmazás életciklus támogatás a fejlesztéstől az üzembehelyezésig

Az AirWatch támogatja az alkalmazás életciklusát beleértve a program forráskódjának készítését vagy a program fejlesztését, a biztonsági policy-k alkalmazását, az applikáció katalógus üzembehelyezése, és az applikáció teljesítésének(?) elemzése.

Automatizálja a folyamatokat, és intelligens bepillantást ad

Csökkentse az IT terhelését, amely tipikusan összefüggésbe hozható az új eszközök üzembehelyezésével, és a mindennapi mozgékonyság menedzsmenttel.

Védi a vállalati alkalmazásokat és információkat minden hálózaton

Az AirWatch rétegelt biztonsági megközelítést biztosít, amely körülfogja az alkalmazásokat, a felhasználókat, az információkat, a hálózatokat és a végpontokat is. Minden biztonsági beállítás és policy konfigurálható egy vállalati mozgékonyság menedzsment platformmal egy átfogó biztonsági modellért.

Könnyen használható vállalati alkalmazások révén növeli a mobil produktivitást

A VMware Workspace ONE produktivitást célzó alkalmazások készlete, amely elérhető az AirWatch-csal, problémamentes hozzáférést biztosít a vállalati alkalmazásokhoz az azokhoz járó biztonsággal az alkalmazottak produktivitásának érdekében.


To Top