title

Egyszerű mobil biztonsági auditok

A Zimperium zAnti egy mobil penetrációs tesztelő eszköztár, ami lehetőséget ad a biztonsági szakembereknek, hogy egy gombnyomásra felmérjék a hálózat kockázati szintjét. Az  egyszerűen használható eszközkészlettel fejlett támadások szimulálhatóak, így egyszerűen azonosíthatók a kritikus kitettségek a vállalati hálózaton.

 

 

title

 

Nem megfelelően biztosított autentikáció, backdoor, brute-force támadások, DNS és egyéb protokoll specifikus támadások valamint a hamis hozzáférési pontok, mind a mobil eszközök kihasználhatóságát és ebből következően – pivoting – az egész hálózat biztonságát is kockázatossá teszik. Ezeket mind képes felderíteni a szkennelés.

 

title

 

Lehetőséget ad a biztonsági menedzsernek, hogy könnyedén kiértékelje a vállalat hálózatát és automatikusan diagnosztizálja a sérülékenységeket a mobil eszközökön, web oldalakon. Penetrációs tesztet hajt végre a hosztokon, mint MITM, jelszó törés, vagy a Metasploit.

 

 

title

 

Rávilágít a meglévő hálózat, biztonsági réseire és a mobil eszközök védelemére és ezeknek megfelelően fejlett riportot készít a zConsole segítségével. zAnti tükrözi azt a metódust amit a kiber bűnöző használna  biztonsági rések felderítésére. A vezérlőpult segítségével a vállalat rálátást kap a kockázatokra, aminek a segítségével meg lehet hozni a javításhoz szükséges megfelelő lépéseket.

 

 

 

 

Mérje fel hálózata sérülékenységeit

zAnti automatizált hálózati felderítő – “mappelő” – kiemel minden egyes sérülékenységet az adott célpotokon.

 

title

 

Demók

 

URL MITM

 

Sesssion Hijacking Audit

Kép beillesztés

 

Scan azonosítás

 

 

Tudjon meg többet