title

Túl a mobil antivíruson – folyamatos eszköz oldali védelem

A Zimperium behatolás megelőző rendszere a zIPS – Intrusion Prevention System – a világ első alkalmazása, ami teljes körű védelmet biztosít az iOS és Android eszközökre, hálózati és hoszt alapú támadások ellen egyaránt.

Biztonsági ellenőrzések a mobil eszközökön

Akárcsak amikor a doktor a beteget vizsgálja, analizálja a tüneteket, a zIPS is ugyanezt teszi, hogy azonosítsa az ismert és ismeretlen fenyegetéseket a mobil eszköz viselkedése alapján. Az olyan kis eltérések elemzése, mint a eszköz statisztikái, műveletei, memóriája, CPU-ja és egyéb műveletek alapján pontosan azonosíthatóak nemcsak a ártalmas támadások, de azok forensic adatait, ki, mit, mikor és hogyan akart támadni. A Zimperium által fejlesztett “z9 Behavioral Defense Engine” algoritmusa több éve tanulmányozza az eszköz viselkedését, hogy meg tudja különböztetni az ártalmas műveleteket az Android és iOS eszközökön. Más felhő alapú biztonsági megoldásokkal szemben, amik az alkalmazások sandoxolásával foglalkoznak vagy becsatornázzák az összes forgalmat a felhőbe a z9 dirket az eszközön helyezkedik el a zIPS app-on belül, biztosítva ezzel teljes körű védelmet.

 

 

 

title

 

Az eszköz oldali z9 biztonsági motor monitorozza az egész eszközt gyanús viselkedés után kutatva, és dinamikusan, valós időben azonosítja az ismert és ismeretlen támadások.

title

 

Megelőzi, hogy kihasznált mobil eszköz segítségével a támadó elérhesse vállalat hálózatot, az eszköz izolálásával, vagy elérhetetlenné teszi számára a WiFi elérési pontot. Ennek megfelelően kivédhetőek a mobil eszközökről indított pivoting támadások is.

title

 

Lehetőséget ad a vállalatok részére a BYOD program támogatására, kihasználva az adott előnyöket anélkül, hogy a rugalmasság a biztonság rovására menne.

 

 

 

 

A BYOD biztonságos engedélyezése

Engedje meg munkatársai számára, hogy saját eszközeiket használhassák. a z9 alkalmazkodik a humán faktorhoz és megfelelő védelmet biztosít az iOS és Android eszközökön, anélkül, hogy rontaná az eszközök felhasználói élményét, lemeríteni az akkumulátort vagy megsértené a felhasználók személyiségi jogait.

title

 

 

title

 

MITM támadások megelőzése:

Szkennelések azonosítása

Tudjon meg többet