Black Cell Kiberbiztonsági Műveleti Központ | SOC KKV-k részére

A „Black Cell SOC KKV-k részére” olyan menedzselt kiberbiztonsági központ – Cyber Security Operations Center –amit kifejezetten a kis- és középvállalatok részére alakítottunk ki. Segítségével teljes biztonságban tudhatja vállalata információs értékeit, mivel megoldásunk olyan komplex szolgáltatáscsomagot biztosít, ami egészében fedi le napjaink IT biztonsági szükségleteit. Havi díjas konstrukciónk rugalmas és költséghatékony megoldást biztosít, mivel vállalata megspórolja az IT biztonsági céleszközök, licenszek beszerzését, bevezetését, a kollégák betanítását és folyamatos képzését. Cégünk közel 10 éves kiberbiztonsági tapasztalattal rendelkezik, azonban mivel 100%-os védelmet nem lehet garantálni, speciális felelősségbiztosításunk kitölti a fennmaradó rést is a pajzson.

 
Nem az a kérdés, hogy a vállalata támadási célpont lesz-e valaha, hanem az, hogy mikor!
 

AJÁNLATKÉRÉS ÁRLISTA LETÖLTÉS REGISZTRÁCIÓ SOC LÁTOGATÁSRA

             

Hogyan dolgozunk?

 1. Felmérés: felülvizsgáljuk a meglévő biztonsági rendszereket, ellenőrizzük a szenzitív adatok lokációját, kezelésének folyamatát, valamint egy átfogó sérülékenységi vizsgálatot végzünk (black-box és grey-box tesztek).
 2. Rendszererősítés: hiányzó felügyletei és biztonsági rendszerek telepítését és konfigurálását követően általános hardeninget hajtunk végre.
 3. Implementáljuk, konfiguráljuk és finomhangoljuk a biztonsági információs és eseménykezelő rendszert (SIEM) a szervezet kockázati toleranciájának és adott use case-eknek megfelelően.
 4. Dedikált eseménykezelő csapatunk 24/7/365 felügyeli vállalata informatikai biztonságát.
 5. Ütemezett sérülékenységi vizsgálatokat végzünk.
 6. Éves szintű felhasználói és vezetői biztonsági tudatossági oktatást tartunk, aminek a hatékonyságát szúró próba szerű social engineering-el validálunk.
 7.  Folyamatosan javítjuk és napra készen tartjuk a detektációs és elhárító képességeket.
 8.  A gyanúsabb viselkedést és a hosszabb távú kivizsgálásokat dedikált DFIR csapatunk látja el.
 9.  Havi szintű vezetői  jelentések igény szerint.
 10.  Compliance.
 
   
 

Tevékenységeink

 • Kiberbiztonsági incidensek megelőzése a folyamatos interaktív fenyegetettség-elemzéseknek és sérülékenységi vizsgálatoknak köszönhetően
 • Valós idejű, potenciális behatolási kísérletek és behatolások észlelése, nyomon követése és elemzése
 • Incidensekre azonnali válaszlépések a hatásuk minimalizálása érdekében
 • „Situational awareness” program kidolgozása
 • Személyre szabható jelentések incidensekről és visszaélésekről
 • Korai figyelmeztetések (early warning system)
 • Részletes analitika
 • Forensic
 • Malware-analízis
   

AJÁNLATKÉRÉS ÁRLISTA LETÖLTÉS REGISZTRÁCIÓ SOC LÁTOGATÁSRA

 

Miért válasszon minket?

A Black Cell Kft.-t 2010-ben alapították Magyarországon. A csapat bizonyítottan rendelkezik a megfelelő képességekkel, kompetenciákkal és tudásalappal ahhoz, hogy sikeresen vezessen egy Kibervédelmi Műveleti Központot. Szigorú szolgáltatási szerződés szabályozza működésünket és 1 millió dolláros felelősségbiztosítással rendelkezünk. Éjjel-nappal, 24/7-es, élő monitoring és riasztási rendszert működtetünk az év minden napján.


 

Regisztráció SOC látogatásra

2017. júniusában lehetőséget biztosítunk a Black CERT által működtetett kiberbiztonsági műveleti központ, a Black Cell SOC meglátogatására. Tapasztalja meg, hogyan zajlik az élet egy igazi SOC-ban! A látogatás előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ SOC LÁTOGATÁSRA