Whitepaper letöltések

Whitepapers

Kiberbiztonsági Műveleti központ

A SOC (Security Operations Center) alapja a vállalati infrastruktúra holisztikus átlátása, aminek egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköze egy megfelelő SIEM (Security and Information Event Management) rendszer.

Whitepapers

Pandémiás szolgáltatások

Jelen dokumentum azon szervezeteknek kíván segédletet nyújtani, akik a koronavírusos (COVID-19) megbetegedések kapcsán időszerűnek érzik, hogy felkészítsék vállalatukat az influenza és egyéb vírusos megbetegedések okozta, üzletmenetet befolyásoló tényezők kezelésére, és akik törekednek arra, hogy a járványidőszakában tervszerűen, folyamatok mentén fenntartható maradjon az üzletmenet.

Whitepapers

Offenzív szolgáltatások

A tesztelés során nemzetközi módszertanok (NIST SP 800-115) és a Black Cell saját módszertani lépéseit követve vizsgáljuk az érintett rendszert, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a lehető legtöbb validált sérülékenységet tárhassuk fel.

A vizsgálat elsődleges célja, hogy a termelési, illetve üzemeltetési folyamatokat ne sértse, ezért amennyiben lehetséges, a vizsgálat tesztkörnyezetben zajlik. Amennyiben nem oldható meg a tesztkörnyezet kialakítása, a vizsgálat szigorúan ellenőrzött keretek között és limitált teszteléssel történik. Az első lépésben a hálózat és a hálózatra csatolt eszközök felderítése történik.

Whitepapers

Kockázatmenedzsment és megfelelés

A Black Cell Compliance, Audit and Risk Assessment (CARA) üzletága 2018 elején alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink korábban már többször megfogalmazott igényét is ki tudjuk szolgálni, azaz ne csak technológiailag támogassuk őket, hanem segítsünk a folyamataik kialakításában, és egy-egy hatósági vagy szabványmegfelelés kapcsán végzett tevékenységeik szakmai megvalósításában. A Black Cell CARA üzletága változatos piaci igényeket kielégítő, szabványoknak és jogszabályoknak történő megfelelést biztosító szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére, integrálva a Black Cell további üzletágainak egyedi szolgáltatásaival, egy organikus egységet alkotó szolgáltatáscsomag részeként.

Pin It on Pinterest