GEMALTO ENTERPRISE

titkosítási megoldások

Ajánlatkérés

 

HATÉKONY TITKOSÍTÁSI MEGOLDÁSOK

A hackerek, belső visszaélések és egyéb rosszindulatú támadások általi kitettség csökkentésének egyik legkézenfekvőbb módja a fontos adatok titkosítása. Ez lehetséges mind a szervezet belső infrastruktúráján, mind pedig a publikus és a privát felhőben, mozgó (adatbázisok, FTP szerverek és egyéb tárolók) és nem mozgó (hálózaton közlekedő) adatokon.

Data-at-Rest Data-in-motion SafeNet ProtectDB
SafeNet ProtectFile SafeNet ProtectV
 

MIÉRT A GEMALTO?

A szervezet infrastruktúrájának növekedésével együtt nő az adatvagyon is, melynek titkosítása kritikus fontosságú. Ezzel egyszerre lehet megvalósítani az adatok biztosítását és a hozzáférés kontrollját, mind a strukturált, mind pedig a strukturálatlan adatokon.

Még több információ

A pihenő adatok titkosítása mellett fontos a hálózaton mozgó adatok titkosítása is, hiszen a hálózat ugyanúgy tartalmazhat veszélyforrásokat, mint a tárolók. A mozgóadat-titkosítás lehetővé teszi az adatok, videók, hangátvitel és a metaadatok biztosítását a lehallgatással, megfigyeléssel és a man-in-the-middle elfogással szemben. A Gemalto teljeskörű és átfogó „SafeNet” portfóliója segítségével mind a két adattípus titkosítható és megvédhető a rosszindulatú szereplőkkel szemben.

SafeNet Data-at-Rest titkosító megoldások​

A Gemalto pihenő adatokkal kapcsolatos titkosítóplatformja képes a szervezet összes adatszintjét hatékonyan és láthatatlanul titkosítani. Az eszköz kezeli az alkalmazásokat, adatbázisokat, fájlrendszereket, komplett lemezeket és hálózati adattárolókat is. Emellett működőképes mind lokális, mind felhős környezetekben és a SafeNet KeySecure enterprise key manager segítségével megoldható a titkosítókulcsok központi, szabályok alapján történő elosztása is.

Még több információ

SafeNet Data-in-Motion megoldások

A mozgó adatok megvédésének egyik legkiválóbb eszköze a „SafeNet High Speed Encryptors”. Segítségével az adatok az OSI modell második szintjén kerülnek titkosításra, így a hálózati szintű titkosítás valós időben, alacsony késleltetés mellett és szinte nulla hálózati overhead terheltséggel valósítható meg, hogy a biztonsághoz ne kelljen kompromisszumokat kötni.

 

 

Ajánlatkérés

 

FEDEZZE FEL

A GEMALTO TERMÉKÉT

 

A Gemalto vállalati titkosítási megoldásai csökkentik a veszélyforrásokat és segítenek megfelelni az üzleti élet kihívásainak

Az adatbiztonság nem lehet teljes egy holisztikus adatvédelmi platform nélkül, mely képes az erős titkosítás segítségével megakadályozni az értékes információ kiemelését, illetve a központi kulcsmenedzsment segítségével megoldani a feladat alapú adathozzáférést. A Gemalto titkosítási megoldásai lehetővé teszik a szervezet részére, hogy megfeleljen a jelenkor adatvédelmi kihívásainak, miközben egy olyan eszközt kínál, mely a robosztus biztonsági funkciók mellett a skálázhatóságnak és a növekvő funkciómennyiségnek köszönhetően jövőállóság tekintetében is megállja a helyét.

 

A Gemalto titkosítási megoldások segítségével szinte minden alkalmazási le lehet fedni, többek között:

  • Megfelelőségi és szabályzói kívánalmakat
  • A personally identifiable information (PII) és a protected health information (PHI) védelmét
  • A szellemi tulajdon védelmét
  • Különféle Big Data alapú megoldásokat
  • Az adatok, streamelt videók, hang és a metaadatok mozgás közbeni védelmét
  • A titkosítás központi menedzsmentjét
  • A biztonságos migrációt a felhőbe

Kérjen ingyenes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés


To Top