InsightVM

Válassza a vezető sérülékenységi

InsightVM

Kis erőforrásigényű végponti agent

A Rapid7 Insight Agent automatikusan gyűjti az összes végpont adatait, még azon távoli elérésű és érzékeny eszközök adatait is, amelyeket nem lehet aktívan szkennelni, vagy amelyek ritkán csatlakoznak a vállalati hálózathoz.

InsightVM

Valós idejű dashboard

A legtöbb szoftver dashboardja statikus; a rendszer egy pillanatnyi állapota, mely nem követi valós időben a hálózat változásait, az új eszközöket, felhasználókat. Az InsightVM ezekkel ellentétben élő, interaktív dashboarddal rendelkezik, melyek testreszabhatóak, így létrehozható olyan, egyedi dashboard, mely csak az adott csoport számára releváns információkat jeleníti meg.

InsightVM

A kockázatok valós értékelése és priorizálása

Egy komplex rendszeren a CVSS-alapú kockázatértékelés számos kritikus sebezhetőséget azonosíthat, melyek azonban nem csak a valós, azonnali javítást igénylő hibákat azonosítja. Az InsightVM lehetőséget biztosít a sérülékenységek egyedi kategorizálására, annak alapján, hogy egy támadó ki tudja-e használni a sebezhetőséget, illetve milyen rendszerekhez férhet hozzá egy valódi támadás során.

InsightVM

IT-Integrált remediációs projektek

A remediációs projektekkel a biztonsági csapat valós időben feloszthatja és nyomon követheti a hibajavítási feladatokat, folyamatos láthatóságot biztosítva a remediáció folyamatában. Az InsightVM közvetlenül a ticketing rendszerbe is integrálható, így bekapcsolható a projektmenedzsment folyamatokba.

InsightVM

Felhős és virtuális infrastruktúra vizsgálata

Az InsightVM integrálható a felhőalapú és a virtuális infrastruktúrához, így nem csak a hagyományos hálózat változásai és sérülékenységei követhetők nyomon, hanem az összes új online eszköz, konfigurációs beállítás sérülékenységei is felfedezhetők és remediációjuk menedzselhető egy platformról.

InsightVM

Konténerek biztonságának vizsgálata

Az InsightVM integrálható CI/CD eszközökkel, publikus és a privát konténer repository-kkal, annak érdekében, hogy a konténer image-ek biztonságát tesztelje a build folyamat során, még a telepítés előtt. Az InsightVM segítséget nyújt a konténerek és a hosztok megfelelő szintű biztonságának kialakításában.

Integrált CTI feedek

Az InsightVM használatával rálátást nyerhet a jelenlegi fenyegetettségekre, támadói módszerekre, az ingyenes CTI feedek bekapcsolásával. Ez a dinamikus nézet megmutatja a szektorra leginkább jellemző fenyegetettségeket, lehetővé téve ezzel, hogy a szervezet proaktívan felállítsa védelmét és gyorsan tudjon reagálni a támadások során.

InsightVM

Pin It on Pinterest