Magunkról

Authorized to use CERT(TM) - CERT is a mark owned by Carnagie Mellon UniverityA Black Cell Kft. csapatát az innovatív informatikai technológiák iránt érdeklődő munkatársak alkotják, akik elkötelezték magukat az információs értékek védelme mellett.

Ennek a csapatnak küldetése, hogy elősegítse ügyfelei számára hosszú távon az informatikai biztonság megteremtését, valamint ennek fontosságának minél szélesebb körben történő megismertetését.

Célunk, hogy sokrétű, egyénre szabott, mégis integrált  megoldásokat nyújtsunk kis- és közép, valamint nagyvállalatok számára a biztonsági lehetőségek kiaknázása céljából. Feladatunknak tekintjük, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a felhasználók számára, ezért folyamatosan keressük az új technológiákat. Azzal járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez, hogy kompetens és hatékony megoldásokat alkalmazunk, amelyek tapasztalatunkból, dolgozóink tudásából és az ügyfeleinkkel való együttműködésből erednek.

Ügyfélközpontú gondolkodásunk alappillére továbbá, hogy ügyfeleink rendelkezésére álljunk, legyen szó tájékoztatásról, technikai segítségnyújtásról vagy tanácsadásról.

 

Az alapító üzenete:

Egyszerűség, erő és következetes őszinteség

Akik eddig megbíztak bennünk:

Referenciák

Forgalmazott termékek és alkalmazott megoldások:

Stratégiai Partnereink