Magunkról

MAGUNKRÓL

A Black Cell csapatát az innovatív informatikai biztonsági technológiák szakértő munkatársai alkotják, akik elkötelezték magukat az információs értékek védelme mellett. Ennek a csapatnak küldetése, hogy elősegítse ügyfelei számára hosszú távon az informatikai biztonság megteremtését, valamint ennek fontosságának minél szélesebb körben történő megismertetését. Ügyfélközpontú gondolkodásunk alappillére továbbá, hogy ügyfeleink rendelkezésére álljunk, legyen szó tájékoztatásról, technikai segítségnyújtásról vagy tanácsadásról.

Célunk, hogy sokrétű, egyénre szabott, mégis integrált  megoldásokat nyújtsunk kis- és közép, valamint nagyvállalatok számára a biztonsági lehetőségek kiaknázása céljából. Feladatunknak tekintjük, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a felhasználók számára, ezért folyamatosan keressük az új technológiákat. Azzal járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez, hogy kompetens és hatékony megoldásokat alkalmazunk, amelyek tapasztalatunkból, dolgozóink tudásából és az ügyfeleinkkel való együttműködésből erednek.

Az alapító üzenete

Egyszerűség, erő és következetes őszinteség.

Tanúsítványok

NATO AQAP 2110:2016 szerinti minőségirányítási rendszer

Tanúsítja, hogy a Black Cell Kft. a NATO AQAP 2110:2016 normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet.

MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány szerint tanúsított információbiztonsági irányítási rendszer

MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszer

Black CERT

A CERT a Carnegie Mellon Egyetem Software Engineering Institute által kibocsájtott és regisztrált védjegy, amelyet olyan CSIRT-ek (Computer Security Incident Response Team-ek) kaphatnak meg, akik az Egyetemhez hasonlóan elkötelezettek az internetes hálózatok védelmében. A Black Cell CSIRT-je, a Black CERT – Magyarországon egyedüliként – kapta meg a védjegy használati jogát.

Kollégáink minősítései

CEH, OSCP, OSCE, CISSP, CISA, CISM, ISO27001 lead auditor

Kollégáink gyártóspecifikus minősítései

Aruba, CyberArk, FireEye, Fortinet, IBM, Palo Alto Networks, Rapid7, Sophos, Tenable

Black Cell Vezetőség

Gyebnár Gergő

Gyebnár Gergő
CEO

Szallós István
VAR és MSS Üzletágvezető

Dr. Németh Szabolcs
Chief Operating Officer

Luter Tibor

Luter Tibor
SOC Üzletágvezető

Szöllősi Péter
OFFSEC Üzletágvezető

Baranya Zsolt

Baranya Zsolt
Compliance Üzletágvezető

Top