THREATCONNECT

A fenyegetések felderítése, analízise és elhárításuk irányítása egy platformon

Ajánlatkérés

 

MIÉRT HATÉKONY A THREATCONNECT?

A ThreatConnect integrált analitikai -és automata elhárítórendszere segítségével értékes időt spórolhat csapata, ön pedig képessé válik jól informált döntéseket hozni cége biztonsági stratégiája és működése kapcsán.

Funkciók TC Identify TC Manage TC Analyze TC Complete

 

Threat Intelligence

Külső és belső források egyesített adatfolyama, mely segítségével csökkenthető a fals pozitív riasztások száma és fölismerhetővé válnak eddig nem detektált támadások. Automatika segítségével eddig ismeretlen távlatok nyílnak meg az adatok kontextusba helyezésével kapcsolatban és a gazdag háttérnek köszönhetően eddig nem látott mennyiségű információval lehet gazdálkodni. Ezen infromációk ráadásul fejlett vizualizáció segítségével könnyen értelmezhetőekké válnak, így segítve a különböző mintázatok felismerését.

Még több információ

Analitika

A gyorsabb, adatokon alapuló döntéshozatalhoz. A platform segítségével a vállalat informatikai biztonságával kapcsolatos döntéshozatal koordinációja és ezen döntések priorizálása könnyebbé és gyorsabbá válik. Ennek köszönhetően a fenyegetések azonosítása, megelőzése és a támadásokra adott válaszok hatékonysága növekszik és a biztonság nő. Mindemellett a beépített analízisnek köszönhetően az infrastruktúra transzparenciája növekszik és ezáltal könnyebben felmérhető a lehetséges fenyegetések behatása.

 

Irányítás

Threat Intelligence segítségével drámai módon lerövidíthető a fenyegetések felderítéséhez és a hatékony válaszadáshoz szükséges idő. Ha egy, közös platformon van a beavatkozáshoz szükséges processzek és forgatókönyvek gyűjteménye és ugyanezen eszköz irányítja az emberi beavatkozást és hírszerzést, a fenyegetések elhárítása fókuszáltabbá és hatékonyabbá válik. Az irányított automatizálás segítségével a csapatok és eszközök sokkal hatékonyabban blokkolhatják a fenyegetéseket.

 

 

 

Ajánlatkérés

 

 

TC IDENTIFYTM

Információszerzés a ThreatConnect segítségével

Tökéletes kezdő csapatoknak, vagy nagyvállalatoknak, akik a Threat Intelligence segítségével akarják megvédeni magukat a célzott támadásoktól (pl.: Phishing), vagy éppen a különböző Crimeware-ektől.

További információ

TC MANAGETM

Irányítás hírszerzési alapokon

Tökéletes kiegészítője egy meglévő Threat Intelligence csapatnak. A folyamatok automatizálása segítségével a fenyegetésekkel kapcsolatos adatok direktben beköthetőek a különféle biztonsági eszközökbe.

 

További információ

TC ANALYZETM

Threat Intelligence Platform (TIP)

Elemzőktől elemzőknek. A kontextussal dúsított, fenyegetésekkel kapcsolatos adatok segítségével az elemzőcsapatok betekintést nyerhetnek az infrastruktúra legégetőbb problémáiba, ezzel segítve a teendők priorizálását.

További információ

TC COMPLETETM

Biztonsági üzemeltetői és analitikai platform

Azoknak, akiknek mindenre szükségük van. Egy komplett platform, mely segítségével játszi könnyedségűvé válik a fenyegetések analízise és vadászata, illetve egyedi playbookok és alkalmazások segítségével a reagálás is.

További információ

 

Kérjen ingyenes licencet, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top